Mental Health Art Week: Lempipaikka-työpaja

Aleksanterinkatu 14-18, 00170 Helsinki
Helsingin kaupunginmuseo

Millainen on sinun lempipaikkasi? Missä tunnet olosi turvalliseksi ja voit olla vapaasti oma itsesi…

Millainen on sinun lempipaikkasi? Missä tunnet olosi turvalliseksi ja voit olla vapaasti oma itsesi? Lempipaikka voi olla arkinen, se voi olla hyvä muisto tai se voi olla omissa mielikuvissa luotu paikka, josta ammentaa voimaa, iloa ja mielenrauhaa. Pistäydy nonstop-työpajaan visualisoimaan oma tärkeä lempipaikkasi ja nauttimaan piirtämisen riemusta. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Työpajan ohjaa kuvataiteilija Taina Hakala.

Työpaja on osa Helsingin kaupunginmuseon Rikki – kun mieli särkyy -näyttelyn ohjelmaa.

Mental Health Art Week

Mental Health Art Week – Hyvää mieltä kulttuurista -tapahtumaviikko järjestetään toukokuussa viikolla 21. MHAW-tapahtumat alentavat kynnystä keskustella mielenterveydestä ja sen merkityksestä niin yksilöille kuin yhteisölle. Alun perin skotlantilaiseen ideaan perustuvalla MHAW-viikolla MIELI ry:n paikalliset jäsenjärjestöt yhteistyökumppaneineen järjestävät omilla alueillaan mielen hyvinvointia pohtivia, tulkitsevia ja edistäviä kulttuuri- ja taidetapahtumia eri ikäisille.

Yhteistyökumppaneina tapahtumissa ovat mm. taiteilijat, oppilaitokset, museot ja galleriat, hoivakodit ja eri yhdistykset. MHAW viikkoa on järjestetty vuodesta 2014 lähtien.

https://mieli.fi/yhteiskunta/kampanjat/mhaw/ 

Kuva: Taina Hakala