Merta, Ember Falls, Edge of Haze

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Mertan 'Minä'-albumin julkaisukeikka

Merta (levyjulkkarit) fb | youtube
Ember Falls fb | youtube
Edge of Haze fb | youtube

Mertan kovasti odotettu uusi ”Minä” -albumi julkaistaan samana päivänä 5.11.
Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin lähipäivinä.

Huom.
Kaikilta tapahtuman asiakkailta edellytetään koronapassia ja henkilöllisyystodistusta!
Koronapassi luetaan Tiivistämöön tultaessa. Lataathan koronapassin etukäteen phelimeesi Omakannasta:
www.kanta.fi/koronapassi Passin voi printata myös paperille. 

Merta on suomenkielistä vaihtoehtometallia ja screameja popahtaviin melodioihin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu! Häpeilemättömät pop kuviot tuovat raikkaan vastapainon muutoin raskaalle soundille, saaden yhtyeen fanikannan olemaan todella laaja ja lähes genrerajaton. Suuren mediajakelun ja radiohuomion lisäksi Merta äänestettiin Soundin lukijoiden toimesta alkuvuonna kotimaisten tulokkaiden kymmenen kärkeen, sekä Kaaoszinen lukijoiden toimesta lehden Vuoden Tulokas -kategorian kärkikolmikkoon.

Juhis Kauppisen johtama yhtye teki levytyssopimuksen Playground Musicin kanssa jo ensisinkkujensa jälkeen ja julkaisi debyyttilevynsä ’Kokonainen’ 6.3.2020 nousten usealle Spotifyn listalle, mukaan lukien ’Suomen 50 viraalisinta’ listan. Huomiota on herätetty suuresti myös aktiivisella keikkailulla ympäri Suomen muun muassa Kotiteollisuuden ja Uniklubin kanssa.

Uuden levyn viralliset julkaisukeikat tapahtuvat Helsingin Suvilahdessa Tiivistämöllä 5.11. ja Tampereen Olympialla 25.11.2021

Keikalla mukana oleva erityisvieras Ember Falls on modernin metallin tulevaisuus. Yhtye on löytänyt uuden maailman modernin ja melodisen metallin parista, jossa esille tulevat energiset elektroniset taustat ja raskaat riffit, jopa popinomaisten melodioiden kanssa - hyvää karismaa ja näyttävää showta unohtamatta. Kappaleista löytyy raskaan metallin paino, jonka tuntee silloinkin kun mukanahypittävät taustat ottavat vallan, väistyäkseen vain mukaansatempaavien laulumelodioiden edestä.

Keikkoja yhtyeiden kuten WASP, Turmion Kätilöt, Amaranthe ja Dead By April kanssa tehnyt Ember Falls on noussut jo miljoonakerhoon Spotifyn streamausmäärissään. EF kiinnitettiin Ranka kustannukselle 2019 ja uudet singlejulkaisut ovat jatkaneet debyyttilevyn menestystä niin arvioissa kun kuuntelumäärissään. Toista täyspitkää levyä työstetään parhaillaan Tanskassa Amaranthen ja Volbeatin tuotannosta vastanneen Jacob Hansenin kanssa ja levy on luvassa vuoden 2021 lopulla. Keikalla tullaan kuitenkin kuulemaan jo ennakkoon tulevan levyn tuotantoa ensi kertaa livenä.

Helsingin keikan avaava Edge Of Haze soittaa progressiivista metallia, jonka vahvat melodiat ja sinemaattiset taustat, yhdistettynä moderniin ja raskaaseen progeotteeseen, takaavat kylmät väreet ja suuret tunteet. Yhtye valmistelee juuri täysipitkän julkaisua ja on todistanut tänä vuonna livetaitojaan muun muassa Lost In Music festivaalilla.

Sulje