Mikko Jokinen duo – Malmitalon joulu

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Malmitalon Joulun musiikkiosuuden avaa Mikko Jokinen Duo.

Malmitalon Joulun musiikkiosuuden avaa Mikko Jokinen Duo.

Mikko Jokinen on laulaja ja kitaristi, jonka edesottamuksia yleisö on vuosien varrella saanut todistaa niin trubaduurina, bändien kanssa kuin teatteriesiintyjänäkin. Hänet on voinut nähdä näyttämöllä musikaaleissa mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Turun Kaupunginteatterissa, Samppalinnan kesäteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa sekä lukuisilla pienemmillä näyttämöillä. Tällä hetkellä hän on aktiivinen Genital Motors -bändissä. Keikalla Mikon ohjelmisto taipuu jazz-standardeista Suomi-klassikoihin, laulelmista nykypoppiin, folkista hard rockiin ja niin edelleen.

Aleksi Ahoniemi kuuluu Suomen eturivin muusikoihin. Hän soittaa useita saksofoneja ja muita puupuhaltimia, mutta tarvittaessa myös kitaraa ja pianoa. Suurelle yleisölle hän on jo tullut tutuksi useiden tv-ohjelmien house-bändeistä, joukossa mm. "Tanssii Tähtien Kanssa", "Vain Elämää" ja "SuomiLOVE". Lukuisat Suomen eturivin artistit ovat hyödyntäneet Aleksin monipuolista osaamista niin orkestereissaan kuin levytyksissään. Kiireisestä sessiomuusikon elämästä huolimatta myös oman musiikin säveltäminen on Aleksille tärkeää ja hänen soololevynsä ”Ote lipsuu” on julkaistu vuonna 2022.

Mikko ja Aleksi ovat musisoineet yhdessä jo 90-luvulta asti ja tällä kertaa he tarjoavat monipuolisen valikoiman joululauluja ja muuta jouluista musiikkia persoonallisesti duolle sovitettuna.

Vapaa pääsy!

Sulje