Minttu sekä Ville -improduetto – Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto, muusikko Samuli Laihon säestyksellä.

Kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto, muusikko Samuli Laihon säestyksellä.

Minttu sekä Villeä on menestyksekkäästi esitetty ympäri Suomen, pohjoista Lappia lukuun ottamatta, vuodesta 2013. Yhteisen improvisaation Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen aloittivat jo 90-luvun lopulla isommassa improryhmässä "Mitä sais olla?".

Suomalaisesta ja kansainvälisestä tv:stä, teatterista, elokuvista, "Klikkaa mua" ja "Sorjonen", ja "Vino Show" -tv-sarjoista tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita, puheita ja muusikko Samuli Laihon säestyksellä myös lauluja ja sydämellistä tunnelmointia suomeksi tai esimerkiksi kielellä, jota kukaan ei vielä osaa.

Minttu sekä Ville naurattavat vaikkapa kertomuksella reikäisestä verhosta, poliittisesta elefantista tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai juuri keksitystä ruokalajista.

Käsittelemme sisällössä kuhunkin aikaan ja iltaan sopivia aiheita, tätä päivää tai historiaa. Aiheet lauluihin ja eri improtekniikoita käyttäen hetkessä tuotettuihin sketseihin pyydämme yleisöltä, joten esitys synnyttää vuorovaikutusta.

Lämminhenkinen ja naurattava esitys korostaa ja arvostaa läsnäoloa, toisen kuuntelemista ja muidenkin kuin omien ideoiden hyväksymistä. Kaikki tapahtuu lavalla livenä ja vain kerran, joten jokainen esitys on erilainen. Yleisö saa halutessaan olla täysillä mukana, mutta kenenkään ei ole pakko osallistua.

Kesto: 2 x n. 45 min, väliajalla

Sulje