Mirkka ja Luis

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Mirkka & Luis -lastenmusiikkiyhtyeen intohimona on laulattaa, naurattaa ja liikuttaa niin mieltä kuin kehoakin.

Mirkka & Luis -lastenmusiikkiyhtyeen intohimona on laulattaa, naurattaa ja liikuttaa niin mieltä kuin kehoakin.

Palkittua yhtyettä on kiitelty korkeatasoisesta musiikista, oivaltavista, ajankohtaisista ja puhuttelevista sanoituksista sekä valloittavasta läsnäolosta, joka hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Yhtye julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2018 ja levyn kappaleista kuusi julkaistiin myös musiikkivideona yhteistyössä mm. Otavamedian kanssa. Vuonna 2019 yhtye valittiin ”Vuoden tulokkaaksi” valtakunnallisessa lastenmusiikkigaalassa.

Esikoisalbumi Koiruuksia oli ehdolla myös Vuoden lastenlevy ja Vuoden lastenlaulu -kategorioissa. Samassa gaalassa yhtye valittiin myös Konserttikeskuksen artistiksi. Lisäksi yhtye julkaisi Kuraa, kuraa, kuraa! - kappaleen toisen levynsä ensimmäisenä singlenä, joka julkaistiin myös Yle Areenan 100 lastenlaulua -formaatissa kahden muun uuden levyn kappaleen lisäksi.

Vuonna 2021 yhtye julkaisi toisen levyn nimeltään Arvaa mitä?, josta kaksi kappaletta oli mukana Pikku Kakkosen kesäkiertueella 2022. Vuonna 2022 yhtye valittiin Vuoden artistiksi samaisessa lastenmusiikkigaalassa. Tervetuloa kuulemaan parasta lastenmusiikkia, ”Lapsille parasta, tottakai!”

Ikäsuositus: lapsille ja lapsiperheille
Kieli: suomi