Valokuva © Aini Mäensivu

Modernin kalligrafian alkeet

Ilmarinkatu 2, Helsinki
Ilmarinkatu 2, Helsinki

Työpaja järjestetään tunnelmallisessa studiotilassa Etu-Töölössä, kivenheiton päässä Kampista.

Kalligrafiastudion workshop on tarkoitettu kaikille, ketkä rakastavat käsin kirjoittamista, innostuvat kirjaimista ja typografiasta, tai muuten vain haluavat rauhoittua uuden ja kauniin harrastuksen äärelle.

Moderni kalligrafia on kaunokirjoitustaiteen uusi, luova suuntaus, jossa sääntöjen ja tarkkojen linjauksien sijaan oma tyyli ja käsintehty tunnelma saavat näkyä.

Aikaisempaa kokemusta kalligrafiasta ei tarvita, sillä workshopissa aloitetaan alkeista ja opetellaan modernin kalligrafian tyyliä kynänveto kerrallaan. Tunnin aikana opitaan kalligrafian perusteet, tutustutaan kalligrafiakynän ja irtomusteen käyttöön ja opitaan, miten kauniit kirjaimet ja sanat muodostuvat. Workshopin lopussa päästään viemään oppimasi käytäntöön kauniiden joulukorttien muodossa!

Harjoittelun apuna toimivat Kalligrafiastudion esimerkit ja harjoituslehtiö. Kurssin opettaja on yksi Suomen modernin kalligrafian uranuurtajista, Kalligrafiastudion perustaja ja luova yrittäjä Aini Mäensivu, jonka lämminhenkinen, innostava ja asiantunteva opetustyyli luo turvallisen tilan kokeilulle ja onnistumiselle.

Kurssin päätyttyä saat käyttämäsi kalligrafiasetin omaksesi jatkoharjoittelua varten. Settiin kuuluu suora kynänvarsi, nikko G hiusterä, harjoituslehtiö ja kalligrafiamusei 25 ml.

Työpaja järjestetään tunnelmallisessa studiotilassa Etu-Töölössä, kivenheiton päässä Kampista. Osallistujat saavat tervetuloa-viestin ja saapumisohjeet lähempänä workshopia. Jos mukana on englanninkielisiä osallistujia, workshop pidetään kaksikielisenä (suomi-englanti), muutoin täysin suomeksi.

Kalligrafiastudio
To 8.9.2022 klo 17-19.30
Hinta 85 €

Sulje