Mr. Fastfinger + Ossi Maristo + Atte Aho

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Timanttinen kitaraspeciaali!!

Huom. Tämä kotimaisten kitaristien tähdittämä tapahtuma korvaa aiemmin ilmoitetun Yiorgos Fakanasin konsertin. Fakanasin euroopankiertue on valitettavasti jouduttu perumaan pandemian takia. Lisätietoja peruutuksesta ja pääsylipuista sivun lopussa.
* * * * * * * * * 

Mr. Fastfinger + Ossi Maristo + Atte Aho
Helsingin Tiivistämöllä startataan syyslomaviikonlopun juhlinta timanttisella kitaraspeciaalilla kun lavan valtaavat kuluvan syksyn aikana debyyttialbuminsa julkaisevat helsinkiläiset nuoret kitaralahjakkuudet Ossi Maristo ja Atte Aho, sekä tänä vuonna 15-vuotistaivaltaan juhlistava Mr. Fastfinger!
Ovet avautuva klo 19:00, showtime klo 19:30-n. 22:30, baari sulkeutuu klo 24:00

Mr. Fastfinger
Legendaarisen Guitar Shred Show -sivuston avulla maailmalle ponnistanut Mr. Fastfinger juhlii tänä vuonna 15 -vuotista taivaltaan. Värikäs instrumentaalirock trio kunnioittaa merkkipaalua soittaen klassikoita vuosien varrelta, sekä tietysti kappaleita uusilta Mountain Tone 1 ja Mountain Tone 2 -levyiltä. Mr. Fastfingerin nimissä on julkaistu kaikkiaan 5 albumia ja 4 EP:tä.

Animaatiohahmon luoja, kitaristi Mika Tyyskä on saavuttanut mainetta ilmeikkäällä soittotyylillään ja kiertänyt klinikoimassa Euroopassa sekä Aasiassa. Mika on myös luonut runsaasti oppimateriaalia kitaristeille mm. Iso-Britannialaiselle JTC Guitar:lle ja Suomalaiselle Rockway:lle sekä Yousician:lle.

Ossi Maristo
Monipuolinen kitaristilahjakkuus Ossi Maristo julkaisee pitkään odotetun debyyttialbuminsa 15.10.2021 ja julkkarijuhlat vietetään Helsingin Tiivistämöllä niin ikään perjantaina 15.10. Arc -titteliä kantava debyytti tarjoilee väkevän kattauksen energistä rock fuusiota. Albumin keskiössä ovat Mariston sävellykset, sekä yhtyeen vahvat soittajapersoonat ja heidän ainutlaatuinen vuorovaikutuksensa.

Atte Aho
26-vuotias helsinkiläiskitaristi Atte Aho on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut kitaransoiton moniosaaja. Muun muassa Anna Abreun, Benjamin Peltosen sekä Eva ja Manun -yhtyeissä musisoinut Aho on ihastuttanut kotimaista kitarayleisöä monipuolisella osaamisellaan, josta hyvänä tunnustuksena voidaan pitää Laitilan Kitarakilpailun finaalipaikkaa heinäkuussa 2021. Bändinsä kera Aho esittää itse säveltämäänsä kitaravetoista instrumentaalimusiikkia, jossa on kuultavissa kaikuja menneiden vuosikymmenten fuusiokitaristien kaanonista - herran omaa vivahteikasta soundia unohtamatta. Ahon vuonna 2020 äänitetty debyyttialbumi näkee päivänvalon loppuvuodesta 2021, mutta yleisöllä on mahdollisuus saada ensikosketus tulevan albumin materiaaliin jo Tiivistämön illassa!

Tapahtuma toteutetaan vallitsevien rajoitusten puitteissa koronavarovaisuutta noudattaen. Yleisölle on Tiivistämössä omat pöytäpaikat, mutta lavan eteen pääsee myös fiilistelemään. Ilmastointi on Tiivistämössä todella hyvä. Baari palvelee koko illan. Tilaisuus on K18 ja pääsyliput saat Tiketistä (alk. 25 €)


* * * * * * * * *
Tietoa peruuntuneesta Yiorgos Fakanasin konsertista.

Valitettavasti kaikki lokakuun Yiorgos Fakanas Group feat Guthrie Govan keikat joudutaan perumaan. Nyt jo 1,5 vuotta kestänyt koronapandemia kaikkine heijannaisvaikutuksineen, eri maiden erilaiset tilanteet sekä edelleen todella epävarmat tulevaisuuden näkymät tekivät kiertueen toteuttamisesta lopulta kolmesta yrityksestä huolimatta tällä erää liian riskaabelia.

Jo ostetut liput voi palauttaa 15.11.2021 mennessä Tikettiin. Palautuksen voi tehdä Tiketin verkkosivulla osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja

Voitte myös käyttää alkuperäisen lipun tähän uuteen kotimaisilla kitaristeilla toteutettavaan tapahtumaan.
Hyvitämme hintaerotuksen.

Sulje