Valokuva MUJI Finland

MUJI Community Market: Lähiruoka

Urho Kekkosen katu 1, 4. krs, 00100 Helsinki
MUJI Kamppi Helsinki

Tapahtumassa pääsee tapaamaan pienyrittäjiä, jotka esittelevät ja myyvät mm. käsityönä tehtyä suklaata, luomumausteita, ohrattoja, vuohenmaitojuustoja

Tapahtumassa pääsee tapaamaan pienyrittäjiä, jotka esittelevät ja myyvät mm. käsityönä tehtyä suklaata, luomumausteita, ohrattoja, vuohenmaitojuustoja ja -jäätelöä - myös koirille.

NordicMeal on itäsuomalainen retkiruokayritys, jonka arvoissa ympäristön uusiutumiskyky on tärkeässä asemassa. Marketista saa herne-, punajuuri- tai maa-artisokkaohrattoa.

Voihan Vuohi on kotimainen vuohenjuusto ja -jäätelöyritys Kurikasta. Tilalla on 400 vuohta, joista lypsetään yli 300 litraa maitoa päivässä. Vuohenmaito on täydellinen raaka-aine, sillä sen rasvaprosentti on alhainen, proteiinipitoisuus korkea ja maku lempeä. Marketista saat maistuvaa paistojuustoa ja juustokimpaleita sekä jäätelön erikoismakuja, joita et löydä kaupoista. Heillä on erikoisuutena koirien omat Voihan Kuono-vuohenherajäätelöt syötävistä kupeista, jotka soveltuvat kaikenkokoisille koirille. 

Vanhankaupungin Suklaa valmistaa käsityönä aitojen makujen suklaatuotteita Helsingin Kalliossa. Suurin osa tuotteissa käytetyistä suklaista ja raaka-aineista on alusta alkaen itse tehtyjä. Marketissa myynnissä konvehteja, suklaalevyjä ja suklailla päällystettyjä pähkinöitä ja hedelmiä eli dragéeita.

MUJI tarjoaa paikallisille yrittäjille ja taiteilijoille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan MUJIn myyntitapahtumissa MUJI-myymälässä. Tila on ilmainen ja toimittajat pitävät 100 % myynneistään. MUJIn tavoitteena on auttaa ja tukea paikallista yhteisöä ja taloutta MUJI Community Marketin kautta.

MUJI Kamppi, Kampin kauppakeskus, 4. krs

9.-10.9.2022 klo 10-18

Vapaa pääsy

Sulje