Valokuva MUJI Kamppi

MUJI Community Market: Teatteria ja tanssia

Urho Kekkosen katu 1, 4. krs, 00100 Helsinki
MUJI Kamppi Helsinki

"Teatteria, tanssia ja leivoksia" MUJI Community Market järjestetään elokuussa Kampin MUJIn myymälässä.

"Teatteria, tanssia ja leivoksia" MUJI Community Market järjestetään elokuussa Kampin MUJIn myymälässä. Ohjelmassa on luvassa näytelmätrailereita, lipputarjouksia ja tanssin opetusta.

Hermannissa sijaitseva Teatteri Toivo tarjoaa syyskauden lippuja kaksi yhden hinnalla. Ohjelmistossa on tällä hetkellä Koronapäiväkirjat ja Sanovat sitä ystävyydeksi.

Teatteri Avoimet Ovet esittelee nykyaikaan tuodun näyttämötulkinnan Dostojevskin klassikkoromaanista Idiootti, johon voi ostaa lippuja erikoishintaan 22€ (normaalisti alk. 28€).

Tanssistudio Fokus on uusi aikuisten tanssitunteihin painottuva tanssikoulu Punavuoressa, jonka tunneista saa -15% alennnuksen. 

Eri tanssilajien liikkeisiin pääsee tutustumaan ammattilaisen opastuksessa, lajeina ovat baletti, nyky- ja jazztanssi. 

Opetusajat: pe 26.8. klo 14-14.15, la 27.8. klo 17-17.15

My Macaron valmistaa käsityönä herkullisia macaron-leivoksia, joita voi ostaa tilaamalla etuhintaan leivoksen päälle oman kuvan tai tekstin, joka tehdään syotävällä musteella.

MUJI Community Market järjestetään joka toinen viikko MUJI Kampin myymälässä. MUJI tarjoaa paikallisille yrittäjille ja taiteilijoille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan MUJIn myymälässä. Tila on ilmainen ja osallistujat pitävät koko tuoton myynneistään. MUJIn tavoitteena on auttaa ja tukea paikallista yhteisöä ja taloutta MUJI Community Marketin kautta.

MUJI Kamppi, Kampin kauppakeskus, 4. krs

26.-27.8.2022 klo 10-18

Vapaa pääsy

Sulje