NEØV – A la Malmi

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

NEØV on kansainvälisesti arvostettu indierockyhtye, jonka muodostavat veljekset ja multi-instrumentalistit Anssi ja Samuli Neuvonen.

NEØV on kansainvälisesti arvostettu indierockyhtye, jonka muodostavat veljekset ja multi-instrumentalistit Anssi ja Samuli Neuvonen.

Tammikuussa 2021 julkaistu yhtyeen neljäs albumi Picture of a Good Life on kerännyt runsaasti mediahuomiota ja radiosoittoa erityisesti saksankielisessä Euroopassa.

Jo vuonna 2019 julkaistun kolmannen albuminsa Volantin myötä NEØV ihastutti ja puhututti laajaa yleisöä lämpimällä, lakonisella ja pohjoisella soundillaan, jonka äänimaisemassa yhteen kietoutuivat eteerinen melankolia, eristäytyneisyys ja kaiho. Bändi kiersi Eurooppaa, soitti ylitsevuotavin sanankääntein kehuttuja keikkoja Prahassa, Berliinissä, Tanskan SPOT-festivaaleilla ja Hampurin arvovaltaisella Reeperbahn-festivaalilla – ja nähtiinpä heidät jopa Saksan televisiossa. Yhtäkkiä nämä erakot pohjoisesta olivat miltei kaikkialla – eikä Suomen parhaiten varjeltu indiesalaisuus pysynyt enää salaisuutena.

Keikoilla yhtyeen kokoonpanoa vahvistaa Jussi Hietala (mm. Pariisin Kevät, Rubik, J.Tala). NEØV levyttää saksalaiselle Clouds Hill -levymerkille (mm. The Mars Volta).

Malmitalossa yhtye nähdään erityisellä visuaalisuuteen panostavalla keikalla, jonka valosuunnittelusta vastaa Jere Suontausta.

--

A la Malmi on Malmitalon klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa.

Tule Malmille pitämään homma aitona!

A-oikeuksin varustettu Ravintola Malmitalo palvelee ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.

Sulje