Nils-Petter Molvær ”Stitches” (Norja) / Vijay Iyer Trio (USA) – Savoy JAZZFest 2.-6.3.2022

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

MUUTOS ILLAN OHJELMASSA: Nicholas Payton Trion esitys peruuntuu. Tilalla nähdään Nils-Petter Molvær ”Stitches” (Norja)

MUUTOS ILLAN OHJELMASSA: Nicholas Payton Trion esitys peruuntuu. Tilalla nähdään Nils-Petter Molvær ”Stitches” (Norja)

Savoy JAZZFestin lauantain 5.3. tuplakonsertin toinen esiintyjä, trumpetisti Nicholas Payton joutuu peruuttamaan Euroopan-kiertueensa matkustusongelman vuoksi. Paytonin trion tilalla kuullaan norjalaisen trumpetistin Nils-Petter Molværin Stitches-kokoonpanoa.
Konserttiliput voi halutessaan palauttaa. Palautusohje on tekstin lopussa.

***

Monipuolinen trumpetisti ja säveltäjä Nils-Petter Molvær on tullut tunnetuksi popin, rockin ja funkin saralla sekä erityisesti elektroakustisen jazzin mestarina. Savoy JAZZFestissa hän esiintyy Stitches-levyä varten luodun kokoonpanonsa kanssa, johon kuuluvat Molværin lisäksi rumpali Erland Dahlen, basisti Jo Berger Myhre ja kitaristi Johan Lindstrøm. Stitches-levy äänitettiin koronalockdownin aikana, ja sen musiikissa Molværin koskettava trumpetismi kohtaa dynaamiset elektroniset äänimaisemat.

Kaksiosaisen konsertin toinen esiintyjä on tämän hetken kiistatta merkittävimpiin jazzpianisteihin lukeutuva Vijay Iyer, joka esiintyy Savoy JAZZFestissä tuoreimman UnEasy-albuminsa tiimoilta. Levy on saanut ylistävän vastaanoton ja keikkunut muun muassa Pitchforkin, The New Yorkerin ja JazzTimesin vuoden parhaimpien levyjen listoilla. Legendaarisella ECM-levymerkillä julkaistulla albumilla sekä Savoy-teatterin lavalla triossa Iyerin rinnalla soittavat rumpali Jeremy Dutton ja basisti Linda May Han Oh.

Kesto n. 2,5 t, sis. väliajan.

Permantopaikat ovat K18. Parveke on sallittu kaiken ikäisille

***
OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

*********

Kulttuurikeskukset ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta korontodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Kulttuurikeskukset, Lippupiste tai Ticketmaster eivät ole velvollisia palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuakseen tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Sulje