Nordic Theatre Companyn näytelmä TAIDE – ESITYS SIIRTYY TOUKOKUULLE 2023!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Toukokuussa Savoy-teatteriin kaavaillut Nordic Theatre Companyn Taide -näytelmän esitykset siirtyvät pidettäviksi toukokuussa 2023.

Alkuperäiset liput eivät käy tuleviin esityksiin sellaisenaan. Tapahtuman siirto vaatii kaikilta lipun ostaneilta lippujen päivittämisen valitsemaansa uuteen ajankohtaan. Lipun vaihtaminen on teille maksutonta. Alkuperäiset liput tulee säilyttää.

Liput tulee päivittää tiistaihin 31.5.2022 klo 23:59 mennessä tästä linkistä:
https://www.lippu.fi/taide-lippupaivitys

Toimi näin:
Valitse ensin korvaava esitys. Klikkaa Osta lippuja. Valitse kampanja. Syötä Kampanjakoodi-kenttään alkuperäisen pääsylippusi viivakoodin 18 ensimmäistä merkkiä. Viivakoodi on 22 numeron pituinen, eli jätä neljä viimeistä numeroa kirjaamatta. Mikäli sinulla on useampi koodi, voit lisätä seuraavan koodin painamalla + Lisää seuraava koodi. Tämän jälkeen klikkaa Näytä kampanja, jonka jälkeen pääset laittamaan uuden pääsylipun ostoskoriin. Etene ostopolussa yhteenvetoon, jossa klikkaamalla Osta-paniketta saat uuden pdf-lipun.

HUOM! Mikäli sinulle on alkuperäiset liput toimitettu uudelleen, päivitäthän lippusi uudelleentoimitettujen lippujen viivakoodilla.

HYVITYSOHJEET

Mikäli lisäesitysten ajankohdat eivät sovi, voi hakea hyvitystä:

Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin 31.5.2022. mennessä. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta niin ikään 31.5.2022 mennessä:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioittehan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestänne.

*****

Komedia ystävyyden kaiken kestävästä voimasta. Pääosissa Samuli Edelmann, Eero Aho ja Aku Hirviniemi. Ohjaus Paavo Westerberg.

Samuli Edelmann, Eero Aho ja Aku Hirviniemi nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä näyttämölle Paavo Westerbergin ohjauksessa kevään 2022 merkittävimmässä teatteritapauksessa.

Yasmina Rezan näytelmä Taide on moderni klassikko, tarkkanäköisen älykäs ja viihdyttävä komediallinen draama miesten välisestä ystävyydestä, taiteesta ja taidepuheesta.18.5.2022 ensi-iltansa saava Taide-näytelmää esitetään vain rajoitetun ajan Helsingin Savoy-teatterissa.

Nordic Theatre Company on teatteriohjaaja ja näytelmäkirjailija Paavo Westerbergin ja tuottaja Pete Eklundin vuonna 2021 perustama helsinkiläinen teatteri. Taide -esitykset tuotetaan yhteistyössä Nelonen Media Liven kanssa.

HUOM! Permanto ja permannon aitiot ovat K18. Parveke on sallittu kaiken ikäisille.

*********

Kulttuurikeskukset ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta korontodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Kulttuurikeskukset, Lippupiste tai Ticketmaster eivät ole velvollisia palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuakseen tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu ta