0

Nuorten ääni x Kaupunkiruokaa Helsingin kaupunginmuseon Instagramissa

Nuorten ääni x Kaupunkiruokaa Helsingin kaupunginmuseon Instagramissa @helsinginkaupunginmuseo

Nuorten ääni x Kaupunkiruokaa Helsingin kaupunginmuseon Instagramissa @helsinginkaupunginmuseo

Stoorit katsottavissa kaupunginmuseon ja Dodo ry:n Instagramissa 11.6. – 27.9.2020.

Nuorten ääni -toimituksen jäsenet pureutuvat 11.6. julkaistavissa IG-stooreissa Kaupunkiruokaa-näyttelyn teemoihin ja pohtivat tulevaisuuden ruokaa ja ruoantuotantoa yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Kaupungit kasvavat ja kaupungistuminen globaalina megatrendinä jatkuu. Samalla ilmastonmuutos muuttaa ruoantuotantoa. Kaupunginmuseon neljänteen kerrokseen sijoittuva näyttely esittelee Helsinkiä ruoantuotannon paikkana historiassa ja tulevaisuudessa sekä esittää katsojalle kysymyksen: Mikä rooli kaupungeilla on uudenlaisessa, kestävämmässä ruoantuotannossa ja ruokakulttuurissa?

Stoorit ovat katsottavissa Helsingin kaupunginmuseon ja Dodo ry:n Instagramissa Kaupunkiruokaa-näyttelyn loppuun saakka.

Kaupunkiruokaa 1.6.–27.9.2020Helsingin kaupunginmuseon 4. kerrosAleksanterinkatu 16Avoinna ma–pe 11–19, la–su 11–17Aina vapaa pääsy

Nuorten ääni –toimituksessa herätetään yhteiskunnallista keskustelua nuorille tärkeistä asioista tekemällä lehtiartikkeleita, videoita ja blogikirjoituksia Suomen suurimpiin medioihin. Toimituksen jäsenet ovat 13 – 20-vuotiaita pääkaupunkiseudun nuoria.

Sulje