Valokuva Rua Muhammad Najim

Nuorten Pride: Maunulan sateenkaarikeidas – PrideLive-konsertti ja työpajoja

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Nuorten Pride -viikko Maunula-talossa

Maunulan sateenkaarikeidas avautuu tiistaina  29.6. Maunula-talon edustalla.  Tapahtumaviikko alkaa tiistaina 29.6.  Maunula PrideLive-konsertin merkeissä ja huipentuu lauantaina 3.7. Pohjoisen klubin Hiphop Maunula -keikkailtaan.  Viikon alussa Maunula-talon ikkunat ja Maunula-talon edusta koristellaan kaikin sateenkaaren värein.  Viikon aikana ohjelmistosta löytyy myös runsaasti erilaisia työpajoja.

Tiistain graffitityöpajassa päästään mm.  maalaamaan graffiteja spraymaaleilla vanerilevyille sekä kelmuille ohjaajan opastuksella.  Levyille yhdessä toteutetut työt jäävät koristamaan Maunulan nuorisotalon tiloja. Toteutettaviin töihin on suunnittelupäivät 22.6.2021 ja  23.6.2021.

Lisätietoa: nuoriso-ohjaaja Emilia | 040 486 6051

Osaan työpajoista on ennakkoilmoittautuminen, mutta niihin voi liittyä myös spontaanisti, mikäli tilaa riittää. Paikan päällä voi myös oleskella vapaasti, pelata ja nauttia pientä purtavaa.  Nuoriso-ohjaajat vetävät  mm.  korista ja lautapelejä.  Maunulan sateenkaarikeitaalla on myös mahdollista esittää omia esityksiä open mic -tyylillä työpajojen ja muun ohjelman väleissä.

Tapahtuma toteutuu pääasiassa ulkona Maunula-talon edustalla, mutta jos sää ei suosi, siirrämme työpajat ja esitykset sisälle Metsäpurosaliin ja Maunulan nuorisotilaan.

Tiistain työpajat:

klo 13–19 Maunulan sateenkaarikeitaan pelipiste
klo 15–18 Kukkaseppeletyöpaja
klo 15–19 Graffitityöpaja
Graffiteja suunnitellaan 22.–23.6.2021. Ilmoittaudu ennakkoon. 
Yökoris

Paikka: ulkona Maunula-talon edustalla

Maunula PrideLive-konsertti

Maunulan sateenkaarikeidas | ti 29.6.2021 klo 18–21.00

Maunulan sateenkaarikeitaan herätys livenä ja streamina!  Yhdistämme etä- ja liveyleisöt kokemaan kaksi konserttia, joissa dialogia käyvät elektroniikka ja akustiikka.  Esiintymässä Cyril Awakening  ja  Color Dolor.

Paikka: Metsäpurosali ja Maunula-kanava (YouTube)

Tapahtuma on osa Nuorten Pride -ohjelmaa ja Maunula-talon edustalle 29.6.–3.7.2021 levittäytyvää Maunulan Sateenkaarikeidas -tapahtumaviikkoa.

Sulje