NutaKontti Kontulan Kelkkapuistossa

Porttitie, 00940 Helsinki
Kontulan kelkkapuisto

Nuori 12-17v, tule mukaan koko kesän NutaKontille! Hauskaa tekemistä ja yhdessäoloa Kelkkapuiston NutaKontilla ma- pe 3.6.-26.7. klo 13-19.

Nutakontti on auki 3.6.-26.7. ma-pe klo 13-19. Nutakontilla järjestetään monipuolista tekemistä esim. katutaide- ja musiikkitoimintaa sekä perjantaibingo viikoittain. Lisäksi kontista löytyy erilaisia lautapelejä sekä pihapelejä ja mm. mahdollisuus heitellä koripalloa, pelata pöytäfudista, askarrella ja lainata skeittilautoja. Nutakontilla voit saada uusia ystäviä ja viettää aikaa turvallisten ohjaajien kanssa. Kontulan Kelkkapuisto löytyy osoitteesta Porttitie 5. Nuoriso-ohjaajat sekä tarkemmat lisätiedot löydät Instagramista @luuppinuta sekä puhelimitse 09 31089145.

HUOM:

Kontulan Kelkkapuistossa on tänä kesänä omaa ohjelmaa myös perheen pienimmille aamulla ennen nuorten toimintaa!

Me-säätiö ja Helsingin kaupungin nuorisotoimi järjestävät yhdessä perheiden taidepicnicit, joissa nautitaan kesäisistä taidesisällöistä, jotka sopivat tehtäväksi yhdessä alle kouluikäisen lapsen kanssa. Ota oma viltti ja eväät mukaan - taidepicnicillä on satumaista tunnelmaa ja herkullisia taidesisältöjä
kesäkuussa 12.6 alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 10-12!

Me-säätiö on nuorten kesätoiminnassa mukana ja tuo kelkkapuistoon esimerkiksi katufutiksen mini-turnauksia ja nuorten itse järjestämän nuudelikioskin kesäkuun ajan keskiviikosta perjantaihin klo 16-19.