Occasions hosted by Isabel Lewis – Liikkeellä marraskuussa -festivaali

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Tule mukaan esineiden, ihmisten, kasvien, tanssien ja tuoksujen juhlaan Stoan aulaan.

Tule mukaan esineiden, ihmisten, kasvien, tanssien ja tuoksujen juhlaan Stoan aulaan.

Koreografioidussa tilassa, Isabel Lewisin luoma dramaturgia virittyy vierailijoiden ja heidän energioidensa taajuudelle. Elävä tila ja tilanne muodostuu koreografiasta, musiikista, sanataiteesta ja tarinankerronnasta, ja kutsuu keskustelemaan, ajattelemaan, tanssimaan, kuuntelemaan tai vain olemaan. Kävijät voivat vapaasti liikkua sisään ja ulos sosiaalisista tilanteista.

Occasions vie osallistujan pois etäännytetystä katsojaroolista teatterissa. Lewis on kiinnostunut esteettisistä tilanteista, jotka ulottuvat visuaalisuuden lisäksi koko aistirekisteriin. Osallistujat kohtaavat tuoksuja, jotka Lewis on kehittänyt yhdessä norjalaisen Sissel Tolaasin kanssa, ja heille tarjoillaan paikallisen kokin luomia makupaloja.

Isabel Lewis on berliiniläinen taiteilija, joka on syntynyt Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa vuonna 1981 ja kasvanut saarella Lounais-Floridan rannikolla. Ennen muuttoa Berliiniin vuonna 2009 hän asui useita vuosia New Yorkissa, missä hän tanssi monien koreografien teoksissa ja esitti omia töitään The Kitchenissä, Dance Theater Workshopissa, Judson Churchissa, Dancespace Projectissa, PS 122:ssa ja Dia Foundationissa. Hän on opiskellut kirjallisuuskritiikkiä, tanssia ja filosofiaa, ja hänen työnsä muotoutuvat moneen, luentoesityksistä ja workshopeista juhliin sekä suurimuotoisiin taideprojekteihin.

Suunnittelu, ohjaus ja esiintyminen: Isabel Lewis
Musiikki: Isabel Lewis

Esitys on osa kansainvälistä nykytanssifestivaalia Liikkeellä marraskuussa, joka järjestetään 4.-14.11.2021.

Sulje