Valokuva Yumi Sugano
Onigiri workshop
Onigiri on japanilainen riisipallo, jota Japanissa usein syödään eväänä.
Onigiri on japanilainen riisipallo, jota Japanissa usein syödään eväänä.
Helsingin ruokavuoden kunniaksi ravintola Zen sushi - sushi & sake järjestää onigiri workshopin, jossa valmistetaan onigirin täytettä ja tehdään onigiri-riisipalloja yhdessä.
Onigirin täyte valmistetaan suomalaisten sesongin aineksista, kalasta ja kasviksista sekä niihin sopivasta pikkelsistä. Lopuksi valmistetaan onigiri-palloja, jotka voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.
Zen sushi - sushi & sake
16.6.2024
14.00-15.30
Osallistumismaksu 35€
Ravintola on pienikokoinen, joten suositellaan ennakkoilmoittautumista sekä mahdolliset erikoisruokavaliot sähköpostitse [email protected]