Open Stage: Nuutinen | Hoki & Tipe X Sähkö-Saaga

Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki
Espan lava

Runollista räppiä ja sähköistä energiaa Espan lavalla! Vedot klo 18 ja 19.

Runollista räppiä ja sähköistä energiaa Espan lavalla! Vedot klo 18 ja 19.

Klo 18 | Nuutinen

Nuutinen on räppäri ja biisintekijä, joka yhdistelee runollista lyriikkaa eri genreistä ammentaviin biitteihin. Maailman ainoa rap-vibrafoni-perkussiot trio vahvistuu kesän keikoille saksofonistilla ja juhlistaa toukokuussa ilmestynyttä albumia. Bändin jäsenet vaikuttavat myös hip hop -yhtyeessä Grannies Smoking Pipes.

Klo 19 | Hoki & Tipe X Sähkö-Saaga

Hoki & Tipe on fressi räpduo Järvenpäästä ja Lahdesta, jonka biisien aiheina ovat mm. siivoaminen ja ikäkriiseily. Hokkenheimillä ja Tipeliuksella on molemmilla ollut jo joitakin vuosia omat sooloprojektinsa ja duo on aloittanut yhteisen musan höystämisen vuonna 2020. Tavoitteena tehdä höllevää ja hauskaa musiikkia. Duo on julkaissut pari sinkkua Muumaa Musiikin alla.

Sähkö-Saaga, lyhennettynä Sähkis on 2018 aloittanut räppäri. Sähkis on alkujaan Keravalta ja räppää pörräämistään postinumeroista mm. Helsinki, Rovaniemi ja viimeisimpänä Lahti. Sähkistyyliin kuuluu energinen kerronnallisuus ja lukkiutumaton genreillä surffailu. Biiseissä usein yhteinen tekijä onkin jonkinlainen liike ja sähikäismäinen tunneilmaisu.