Outsider Art Festivaalin työpajat ja taiteilijatapaamiset

Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki
HAM Helsingin taidemuseo Tennispalatsi

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kulttuurista yhdenvertais…

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esitystaidetta, elokuvia ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin Juhlaviikkojen ystäväfestivaali. Festivaalin verkkosivuille pääset täältä.

OAF Työpajat ja taitelijatapaamiset HAMissa 21.-22.8.

Outsider Art Festivaalin työpajat ja taiteilijatapaamiset johdattavat yleisön outsider-taiteen ja tekijöiden pariin. Työpajat ja taiteilijatapaamiset järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 21.-22.8.2021 klo 13-16. Mukana ovat OAF visuaalisen taiteen ryhmänäyttelyn taiteilijat.

La 21.8 klo 13-14.30EläinfantasiaPaikalla Jaana Miettinen ja Ihana Havo / Studio ViisHuovutetaan. Keskustele taiteilijan kanssa ja kokeile halutessasi! Tekniikkana huopa.

La 21.8. klo 15-16Greger GrönholmKeskustele taiteilijan kanssa ja kokeile halutessasi! Tekniikkana akryylivärit ja tussit.

Su 22.8. klo 13-14Satu Nekala ja Pekka ElomaaKeskustele taiteilijan kanssa ja kokeile halutessasi! Tekniikkana Dass-massa.

Su 22.8. klo 14-15Katja KanervaKeskustele taiteilijan kanssa ja seuraa työskentelyä. Tekniikkana puuvärit.

Su 22.8. klo 15-16Markus Metsälä ja Jenni AhtiainenKeskustele taiteilijan kanssa ja seuraa työskentelyä. Tekniikkana lyijykynä ja hiili.

Työpajat ja taiteilijatapaamiset järjestetään HAMin työpajatilassa ja ne ovat kaikille ilmaisia. Työpajoihin voi osallistua 7 henkilöä kerrallaan (+ kolme ohjaajaa). Tutustu turvallisen museokäynnin ohjeisiimme täällä.

Sulje