Valokuva Tenho Restobar (c) Oskari Järvinen

Pegasos + Lempi Elo

Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Tenho Restobar

Pegasos ja Lempi Elo keikkailevat lokakuussa Tenhossa.

Pegasos ja Lempi Elo keikkailevat lokakuussa Tenhossa. 

Pegasos on folkpop-yhtye, joka rakastaa suuria melodioita ja täysin palkein laulettua stemmalaulua. Bändissä on kaksi vahvaa solistia, ” joiden stemmat tuntuvat paikoin vatsanpohjassa” (Karoliina Kantola / Soundi 03/2020). Yhtyeen instrumentalistit ovat musiikin ammattilaisia, jotka ovat kiertäneet Suomen keikkalavoja eturivin artistien mukana jo vuosia. Pegasos onkin jäsentensä musiikillinen kotipesä, jossa he pääsevät toteuttamaan luovia visioitaan.

Pegasosta on kiitetty vaikuttavista live-esiintymisistään ja kappaleista, joiden vahvat tekstit tarjoavat kuulijalle elokuvallisia mielikuvia. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Anna vielä aikaa keväällä 2020. Tällä hetkellä yhtye viimeistelee toista pitkäsoittoaan.

Lempi Elo vie soljuen maailmaan, jossa tuoksuu kirjepaperi, kesäsade ja ullakko. Yhtye tarjoaa vaihtoehtoista laulaja-lauluntekijä-musiikkia, jossa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinen musiikki. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrytään yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen lausuessa melodiat tututkin paikat tuntuvat vierailta.

Tenho Restobar
6.10.2022 klo 19

Vapaa pääsy

Sulje