Peliyö

Piianpolku 3, 00410 Helsinki
Malminkartanon nuorisotalo

Stop pelaava nuori! Tiesitkö, että tänä vuonna juhlitaan PELIYÖn 10-vuotisjuhlaa?

Älä siis missaa loppuvuoden kovinta pelitapahtumaa! Joulukuun 28.-29. päivä Malminkartanon nuorisotalolla järjestetään legendaariseksi muodostunut Peliyö -lanitapahtuma. Ovet avautuvat tiistaina 28.12. kello 17.00 ja sulkeutuvat keskiviikkona 29.12. kello 14.00. 

Laneilta löytyy 30 konepaikkaa, joista 13 on kaikille yhteiseen käyttöön tarkoitetut nuorisotalon tehokkaat pelikoneet. Laneilla pelataan läpi yön myös eri konsoleilla, virtuaalilaseilla sekä tarjolla on kattava määrä lautapelejä. Mahdollista on myös pelata pingistä, bilistä ja pöytäfudista. Tunnelmaa luodaan erilaisilla kilpailuilla, joista voi voittaa palkintoja. Nuorisotalo tarjoaa osallistujille ilta- ja aamupalan sekä lepäämismahdollisuuden. Yön aikana paikalla on nuoriso-ohjaajia, joita voi haastaa erilaisiin peleihin. Tapahtuma on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille. Toimintamme on päihteetöntä. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.  

Ilmoittaudu mukaan tästä !

P.S. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen olemme avanneet tapahtumaan alustavasti 25 paikkaa. Jos rajoituksia ei kiristetä, tapahtuman maksimiosallistujamäärä on 45. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan myös varasijoille.  

Sulje