Peliyö PERUTTU!

Piianpolku 3, 00410 Helsinki
Malminkartanon nuorisotalo

Stop pelaava nuori! Tiesitkö, että tänä vuonna juhlitaan PELIYÖn 10-vuotisjuhlaa?

Valitettavasti kaksipäiväiseksi suunniteltu Peliyö-tapahtuma
Malminkartanon nuorisotalolla joudutaan perumaan. Uudenmaan aluehallintovirasto
antoi uusia ohjeita koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ja näiden
mukaisesti Helsingin kaupungilla on linjattu, että emme järjestä tapahtumia
28.12.2021-18.1.2022 –välisenä aikana.

Älä siis missaa loppuvuoden kovinta pelitapahtumaa! Joulukuun 28.-29. päivä Malminkartanon nuorisotalolla järjestetään legendaariseksi muodostunut Peliyö -lanitapahtuma. Tapahtuma on kaksi päiväinen. Tiistaina 28.12. klo:14.00-22.00 ja keskiviikkona 29.12 klo:11.00-18.00.

Laneilta löytyy 30 konepaikkaa, joista 13 on kaikille yhteiseen käyttöön tarkoitetut nuorisotalon tehokkaat pelikoneet. Laneilla pelataan läpi yön myös eri konsoleilla, virtuaalilaseilla sekä tarjolla on kattava määrä lautapelejä. Mahdollista on myös pelata pingistä, bilistä ja pöytäfudista. Tunnelmaa luodaan erilaisilla kilpailuilla, joista voi voittaa palkintoja. Nuorisotalo tarjoaa osallistujille ilta- ja aamupalan sekä lepäämismahdollisuuden. Yön aikana paikalla on nuoriso-ohjaajia, joita voi haastaa erilaisiin peleihin. Tapahtuma on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille. Toimintamme on päihteetöntä. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.  

Koronatilanteen kiristyessä olemme joutuneet muuttamaan tapahtuman aikataulua (yön yli kestäviä toimintoja ei saa järjestää). Tapahtuman ilmoittautuminen on myös suljettu, osallistumismäärän rajoittamisen vuoksi.

Sulje