Perhepäivä Hurraa! – Hurraa!-festivaali

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Pääkaupunkiseudun kulttuuritoimet yhteistyössä Suomen Assitej'n kanssa järjestävät lasten ja nuorten esittävän taiteen Hurraa!-festivaalin 12.–20.3.2022.

Pääkaupunkiseudun kulttuuritoimet yhteistyössä Suomen Assitej'n kanssa järjestävät lasten ja nuorten esittävän taiteen Hurraa!-festivaalin 12.–20.3.2022.

Vuotalon galleriassa klo 12-15

Miniteatterityöpaja (vapaa pääsy)
Tee oma tikkunukkesi ja kuvaa se minilavasteissa.

Taidetta raaputtamalla -työpaja (vapaa pääsy)
Raaputa mustan pinnan alta elämän värejä.

Vuosalissa klo 12 & 14
Teatteri Tuomikko: Suru puserossa | Hurraa!-festivaali

Teatteri Tuomikon sanaton nukketeatteriesitys on kaunis tarina, joka antaa toivoa surusta selviytymiseen. Suru puserossa -esitys tekee surun moninaisuuden lapselle ymmärrettäväksi ja käsittelee vaikeaa aihetta turvallisesti ja lempeästi kuin sylissä pitäen.

Kesto: n. 30 min
Ikäsuositus: 3-10-vuotiaille
Kieli: sanaton
Liput: 6 € lippu.fi tai ovelta 1 t 30 min ennen esitystä.

Hurraa!-festivaali 12.–20.3.2022
Taiturointia ovenraossa, joutsenia hopeisella järvellä ja miehiä villasukissa! Pääkaupunkiseudun kulttuuritoimet yhteistyössä Suomen Assitej'n kanssa järjestävät lasten ja nuorten esittävän taiteen Hurraa!-festivaalin 12.–20.3.2022. Festivaali tarjoaa korkealaatuisia esityksiä lapsille, nuorille ja perheille pääkaupunkisedun kulttuuritaloissa. Ohjelmistossa on fyysistä teatteria, sirkusta, tanssia ja nukketeatteria. Perinteisesti tuoreen kotimaisen esitystaiteen näyteikkunana tunnetun Hurraa!-festivaalin ohjelmistossa nähdään vuonna 2022 myös Suomen Assitej'n tuottamia kansainvälisiä esityksiä.

Lisätietoja festivaalin esityksistä, lipunmyynnistä ja oheistapahtumista löytyy www.hurraa.org-nettisivuilta.