Valokuva (c) Helsingin kaupunki

Perheretki Pihlajasaareen

Läntinen Pihlajasaari, 00150 Helsinki
Pihlajasaaren uimaranta

Tervetuloa koko perheen luontoretkelle . Pihlajasaaressa voi kokea monipuolisen meriluonnon: suojaisaa rantaa ja avoimempaa saaristoa. Eväsreppu mukaan!

Tervetuloa koko perheen luontoretkelle Pihlajasaareen. Pihlajasaaressa voi kokea monipuolisen meriluonnon. Saaren kaupunginpuoleinen ranta on suojainen, mutta etelärannalta aukeaa näkymä avoimempaan saaristoon. Heinäkuun alussa saariston kasvillisuus on rehevimmillään, ja monilla linnuilla on poikaset ruokittavana. Hyvät eväät ja venematka takaavat onnistuneen kesäpäivän. Retkellä kuljetaan lasten tahdissa, eväsreppu mukaan.

Retki on maksuton. Yhteysvene saareen huolehditaan omakustanteisesti. Menopaluulippu aikuiset 8,5 €, lapset (7–17 v) 5 € ja alle 7-vuotiaat maksutta. Merimatka kestää noin 10 minuuttia.

JT-line liikennöi Pihlajasaareen Merisatamasta Cafe Carusellin edestä sekä Ruoholahden metroaseman kupeesta Ravintola Faron vierestä.
Aikataulu: Merisatamanranta 10, klo 9.30 ja Ruoholahti Kellosaarenranta 10 klo 10:00.
Katso lisätiedot: https://www.jt-line.fi/pihlajasaari/pihlajasaari/

Retken lähtöpaikka: Pihlajasaaren lauttaranta

Maksuton retki on osa pääkaupunkiseudun luontoretkikalenterin 2022 tarjontaa. Retkille ei ole ennakkoilmoittautumista. Saavuthan retkelle vain terveenä.