PERUTTU | Adele Sauros Quartet – Jazz'n'Jam

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma peruuntuu kunta-alan suurlakon takia. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Tapahtuma peruuntuu kunta-alan suurlakon takia. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Lippurahojen palautukset voit hakea tämän linkin kautta 5.6.2022 mennessä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

---

Mitä syntyy, kun yhdistetään pohjoismaisen ja amerikkalaisen jazzin tyylejä? Tule kuulemaan, sillä Adele Sauros Quartet tekee sen rohkeasti ja vahvasti!

Adele Sauroksen persoonalliselle tyylille ovat ominaista vahvat tunnelmat ja monivivahteinen ilmaisu. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisen kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä.

Adele Sauros Quartet on perustettu vuonna 2012. Se on julkaissut levyt Adele Sauros: I Paint You (2021), Adele Sauros: My Spontaneous Mind (2016) ja AdeleSauros Quartet: It's Who I Am (2014).

Yhtye on esiintynyt Suomen merkittävimmillä jazz-festivaaleilla ja se valittiin Suomen edustajaksi vuoden 2022 Nordic Jazz Comets showcaseen, jonka tiimoilta esiintymisiä tulee olemaan Pohjoismaissa.

Viimeisimmällä levyllä soittavat kokoonpanon vakituiset jäsenet Adele Sauros (tenorisaksofoni), Toomas Keski-Säntti (piano), Vesa Ojaniemi (kontrabasso) ja Tuomas Timonen (rummut), jotka nähdään myös Malmisalin lavalla, sekä vierailijat Max Zenger (alttosaksofoni), Tomi Nikku (trumpetti) ja Kasperi Sarikoski (pasuuna).

Sulje