PERUTTU | Altamullan Road – Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Lippurahojen palautukset tulee hakea tämän linkin kautta 19.4.2021 mennessä:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

---------------------------------------

Kotimaisen musiikin saralla omilla tahoillaan pitkään vaikuttaneet Johanna Kurkela ja Johanna Iivanainen ovat kaikessa hiljaisuudessa valmistelleet yhteistä albumia, joka ilmestyy 11. syyskuuta 2020.

Loppuvuodesta yhtye suuntaa mittavalle kiertueelle, joka jatkuu alkuvuoteen 2021. Kaksikon Altamullan Roadiksi nimetty yhtye julkaisi huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time”, sekä siihen ohjaaja Ville Juurikkalan tekemän lumoavan musiikkivideon, joka on katsottavissa täällä https://youtu.be/PBeCoAOP5d0. Yhtyeen toinen single Underwater, julkaistiin 28.5.

Vaikka albumi on heille ensimmäinen yhteinen, ovat Kurkela ja Iivanainen ehtineet jo esiintyä aiemmin yhdessä. Yli 10 vuotta kestänyt, yhteisellä keikalla syttynyt ystävyys vei kaksikon ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueelle vuonna 2018, kiertue oli huikea menestys. Sisarellinen ystävyys, jaettu intohimo samanlaiseen musiikkiin ja elokuviin sekä seikkailunhaluinen ja utelias elämänasenne sitoivat Johannat tiiviisti toisiinsa, ja ajatus yhteisestä albumista tuntui luonnolliselta. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

”Oltiin 2013 yhdessä lomailemassa Torontossa ja nähtiin siellä Scarlett Janen keikka. Jo sen aikana katsahdettiin toisiimme ja tuumittiin että hitsi, pitäisiköhän meidänkin laittaa yhteinen bändi pystyyn. Ajatus sai aikaa kypsyä, ja vuosi 2019 kuluikin tyystin esikoislevyämme tehden. Johannan kanssa yhdessä laulaminen on ollut alusta asti hyvin maagista ja intuitiivista. Välillä emme osaa itsekään erottaa ääniämme toisistamme. Ne vain mystisesti sulautuvat”, Kurkela toteaa. ”Aina kun olen saanut laulaa Johannan kanssa, se tunne on selittämätön. Jotain maagista tapahtuu kun äänemme soi yhdessä, siinä kaksi sielua kulkee niin samaa matkaa ja samaan suuntaan. Tuntui siis todella luontevalta ja hyvältä ryhtyä tekemään musiikkia yhdessä. Annettiin vain musiikin tapahtua”, Iivanainen lisää. ”Tätä on niin odotettu! Vihdoin päästään saattelemaan Altamullan Road, meidän ystävyyden kuulokuva, maailmalle!”

Kesto: 1t.45 min + väliaika

Tapahtuman kieli: suomi

Sulje