PERUTTU | Arjen ihmeet

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma peruuntuu tuotannollisista syistä johtuen. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa haittaa.

Tapahtuma peruuntuu tuotannollisista syistä johtuen. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa haittaa.

Lippurahojen palautuksen voi hakea 19.12.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Tapahtuman alkuperäinen ajankohta oli 18.12.2020.

--

Suomen stand up -klubit moneen kertaan kiertäneiden Mujusen ja Sottisen Arjen ihmeet on hulvaton, yllättävä ja omalaatuinen kahden koomikon show.

Arjen ihmeet nähtiin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2013, jolloin sitä esitettiin Tampereen Komediateatterissa täysille saleille. Luvassa on vuorovaikutteinen ja improvisaation höystämä esitys, joka saattaa aiheuttaa ajoittaista hapenottokyvyn heikentymistä ja vatsalihasten kipeytymistä. (Jos joku ei naura, me lyödään mahaan.)

Riku Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva stand up -koomikko.

Vahvasti yleisökontaktiin perustuva tyyli tekee jokaisesta esityksestä ainutkertaisen. Riku luo tyhjästä, eikä keikka varsinaisesti koskaan ala. Tule rohkeasti eturiviin kuuntelemaan tämän kaljupään hämmästelyä elämästä. Rikulta voit kysyä mitä mieleen tulee. Rikun yleisin lause lavalla on: ”Mihin mä jäin, ai niin joo.”

Tommi Mujunen – tuo energinen pakkaus radiomastojen ja hyppyrimäkien luvatusta kaupungista eli Lahdesta. Lahti on toiminut monien huippuartistien kotipaikkana ja ponnahduslautana, eikä metsään mennä myöskään Tommin kohdalla. Tommilla on pikkupoikamainen pilke silmäkulmassa. Tämä vilperi naurattaa ja ihastuttaa yleisöään nokkelalla komiikalla, jonka aiheet kumpuavat hyvinkin arkisten tilanteiden havainnoista. Kun Tommi pääsee vauhtiin, ei yllätyksiltä eikä nauruilta voi välttyä, ja lopputulos yleensä koetteleekin yleisön vatsalihasten kestävyyttä oikein urakalla. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle nauramaan itsensä huippukuntoon?

Kesto n. 1,5 h, sis. väliajan

Sulje