PERUTTU | Loppiaisleppoiset – Lux Helsinki Kanneltalossa

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Loppiaisleppoiset on valitettavasti peruttu vallitsevien koronarajoitusten vuoksi.

Loppiaisleppoiset on valitettavasti peruttu vallitsevien koronarajoitusten vuoksi.

Tervetuloa nauttimaan valosta ja lämmöstä Kanneltalon loppiaistapahtumaan! Tutustu Lux Helsinki -teokseen, hörpi lämmintä mehua, osallistu työpajaan ja osta tarjouslippuja.

Lux Helsinki -valofestivaali levittäytyy Sitratorille ja Kanneltalon aulaan Car Show -teoksella, joka on koettavissa ke–su 5.–9.1. päivittäin klo 17–22. Loppiaisleppoisissa saamme vieraaksemme valotaiteilija Anne Roinisen, joka kertoo teoksestaan kahvilan stagella klo 18.

Minä tykkään nyt – näyttely ilosta, surusta ja muista tunteista on auki Kanneltalon galleriassa koko tapahtuman ajan. Näyttelyn yhteydessä on non-stop-työpaja klo 17–20. Tykkäystyöpajassa tuunataan sydämellisiä postikortteja kaikkein tärkeimmille.

Kanneltalon kahvila Kannel Café tarjoilee kaikille lämmintä mehua klo 17 alkaen. Nopeimmat ja makeannälkäisimmät saavat myös pullat!

Tapahtuman yhteydessä on hyvä aika orientoitua kevään kulttuuritarjontaan, sillä lipunmyyntipisteemme on koko illan auki – ainutlaatuisin loppiaistarjouksin! Seuraaviin Kanneltalon kevään tapahtumiin saa ainoastaan loppiaisena Kanneltalosta paikan päältä kaksi lippua yhden hinnalla:

Näin unta kesästä kerran, ke 19.1. klo 18 – musiikkia ja Eino Leinon runoja Seela Sellan lausumina

Erika Alajärvi: Kaksikymmentä, to 17.2. klo 18 – ajan kulkua ja muutosta pohtivaa nykyflamencoa

Wusheng Companyn Macbeth, la 5.3. klo 15 – Shakespearen klassikkonäytelmä kohtaa pekingoopperan estetiikan