PERUTTU | Tinos ja Tuomas Törmi & Lumo Sinfis sinfoniaorkesteri

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Tapahtuma on peruttu koronavirusrajoituksista johtuen. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Tapahtuma on peruttu koronavirusrajoituksista johtuen. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Lippurahojen palautukset voit hakea tämän linkin kautta 24.4.2022 mennessä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

--

Koe upeat sovitukset 60-luvun isoista hiteistä, joita Tinos sekä Tuomas Törmi & Lumo Sinfis yhdessä ja erikseen esittävät. Luvassa on kunnon kavalkaadi niin rajuja kuin hempeitäkin kappaleita aina Moon riveristä Roll over Beethoveniin.

Mukana on musiikkia tunnetuilta yhtyeiltä ja artisteilta. Konsertissa soi The Beatles, Procol Harum, Chuck Berry, Ray Charles, The Sounds ja The Shadows, ynnä muut suosikit.

Kotimaata ja Eurooppaakin valloittanut lohjalaislähtöinen Tinos on perustettu 1965. He soittavat melodista pop-rockia sekä rautalankaa ja ovat erikoistuneet juuri 60-luvun musiikin esittämiseen. Yhtye koostuu neljästä muusikosta, mutta Lumo Sinfis tuo lavalle kaiken kaikkiaan yli 40 hengen kokoonpanon.

Lumo Sinfis on Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sinfoniaorkesteri ja mukana orkesterissa on nuorien soittajien lisäksi kokeneita alan ammattilaisia Lohjan kaupunginorkesterista. Kokonaisuutta johtava Tuomas Törmi on pitkän linjan arvostettu kapellimestari.

Merkittävä osa lipputuotoista kartoittaa Lumo Sinfiksen tulevan konserttimatkan matkakassaa. Matka suuntautuu Hongkongiin vuoden 2022 syksyllä.

Konsertin kesto: 2 tuntia, sis. 30 min väliajan