PERUUTETTU | Miksi Mix – Tanssiteatteri Auraco

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Tapahtuma on jouduttu perumaan esiintyjän loukkaantumisen vuoksi.

Tapahtuma on jouduttu perumaan esiintyjän loukkaantumisen vuoksi.

Selvitämme parhaillaan mahdollisuuksia toteuttaa esitykset toisena ajankohtana ja tiedotamme uudesta esityskaudesta lisää heti kun se on mahdollista. Kaikki lipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa Tiketin palautuslomakkeen kautta 19.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Tiketti on vielä erikseen yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!

Tavataan taas taiteen parissa hieman myöhemmin!

--
Mistä on Auracon uusin teos tehty? Miimistä, tanssista, musiikista. Sokkeloista, pyörylöistä, spiraaleista. Kolmen viisaan hymiöistä. Niistä on Miksi Mix tehty.

Miksi kädet menevät solmuun? Miksi jalat vievät eri suuntiin? Miksi yhdellä on pyrstö ja muilla ei? Niin – ja miksi näen vaikka en näekään?

Sana ”miksi” on lapselle avain tietämiseen ja ymmärtämiseen. ”Mix” on sekoitus. Miksi Mix heittää katsojalle avoimia kysymyksiä kehonkielen ja liikkeen merkityksistä ja tulkinnoista. Miksi Mix on geometrinen, hykerryttävä, värikäs ja osin vakavakin sekoitus nykytanssia, miimiä ja musiikkia. Esityksen taustalla ovat pohdinnat lasten kehollisen ilmaisun ymmärryksestä emojien ja älylaitteiden aikakaudella. Miksi Mixin visuaalisuus ammentaa inspiraatiota Bauhaus-tyylistä – mutta miksi?

Ohjaaja: Päivi Aura
Koreografia: Päivi Aura, Kati Lehtola, Veera Lamberg
Musiikki ja äänisuunnittelu: Heli Hartikainen
Esiintyjät: Kati Lehtola, Veera Lamberg, Heli Hartikainen
Puvustus: Piritta Kämi-Conway
Valosuunnittelu: Nicolas Salo
Pressikuva: Minna Hatinen
Tuotanto: Auraco yhdessä Pragma Helsingin ja Annantalon taidekeskuksen kanssa

Kesto: 35 min
Ikäsuositus: 4+ vuotta
Ensi-ilta: 21.8.2021
Lippuhintaan lisätään Tiketin palvelumaksu 1,50€

Miksi Mix on osa EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Mapping – a Map on the Aesthetics of Performing Arts for Early Years -hanketta. Teoksen ensi-ilta oli suunniteltu alunperin toteutettavaksi joulukuussa 2020, mutta jouduttiin perumaan koronapandemian takia.

Sulje