Pessa + Rosa Coste + Jambo – Stoa Black Box

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Klubille saapuu suomalaisen R&B:n ja soulin taituri Rosa Coste, koukuttavasta rap-musiikista tunnettu Jambo sekä uuden jazz-soundin edustaja Pessa.

Klubille saapuu suomalaisen R&B:n ja soulin taituri Rosa Coste, koukuttavasta rap-musiikista tunnettu Jambo sekä uuden jazz-soundin edustaja Pessa.

Pessa

Pessa on artistina R&B:n, jazzin ja hiphopin välimaastossa lahjakkaasti suunnistava monilahjakkuus. Nuori muusikko, oikealta nimeltään Lorenzo Laakso on herättänyt kiinnostusta monelta taholta lähes kokonaan itse luodun debyyttialbuminsa Jazzijäbä tiimoilta. Kotistudiossa syntynyt albumi tuo esille artistin musikaalisuuden ja halun luoda jotain uutta Suomen musiikkikentälle. 11 vuotta trumpettia soittanut Pessa opiskelee Kuopion konservatoriossa, artistilla on tavoitteena kehittyä myös kosketinsoittimien, kitaran ja basson soittajana.

Pessalla on selkeä visio tulevasta. Hän kertoo, että visio uuden musiikin tyylilajista ja soundista syntyi jo silloin, kun hän julkaisi ensimmäisen albuminsa. Artistilta on tulossa uusi albumi keväällä 2022, josta ensimakua antaa musiikkivideolla höystetty singlejulkaisu pysyn tääl.

Rosa Coste

Suomalaisen R&B- ja soul-musiikin sanansaattaja erottuu vahvoilla sanoituksillaan ja poikkeuksellisella soundillaan, mikä on raikas lisäys kotimaiseen musiikkikenttään.

Rosa Coste on yksi vuoden puhutuimmista artistitulokkaista. Hän julkaisi esikoissinglensä Musta talvella 2021 ja herätti välittömästi niin kriitikoiden kuin fanienkin huomion intiimillä kappaleella ja painokkaalla sanomalla. Hän julkaisi Ole varovainen EP:n viime vuonna ja solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa PME Recordsin kanssa.

jambo

jambo on suomenkielistä rap-musiikkia tekevä artisti ja viihdyttäjä. Indie label Booa Musicin kautta julkaistu esikois-EP Koko Jambo (2020) on tyylikäs näyte tulokkaan tuotannosta. Hän on solminut myös yhteistyön Sony Musicin kanssa ja tätä seurannut single-julkaisu Deäm nousi suoraan Spotifyn top 50 -listalle. Jambon toinen EP Uus Luukku julkaistiin kesällä 2021.

jambon musiikissa on mukana ripaus funkia, koukuttavaa melodiaa ja sanomaa – sanomaa, jota ei pureskella kuulijalle valmiiksi. Lyhyessä ajassa laajalti fanikuntaa kerännyt artisti ammentaa kappaleissaan tuntemuksia syvältä omista ajatuksista. Ajatukset hän sanoittaa abstraktisti, kuulijan itsensä tulkittavaksi.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Stoa Black Box -klubit ovat ikärajattomia.

Sulje