Valokuva © Sade Lylykoski (graafinen suunnittelu)

Pienesti performatiivinen klubi-ilta

Hämeentie 13 (sisäänkäynti Kaikukatu 4), 00530 Helsinki
Kuudes Linja

UrbanApa & Klikki kollektiivi presents: Pienesti performatiivinen klubi-ilta

UrbanApa & Klikki kollektiivi presents: Pienesti performatiivinen klubi-ilta

Esityksiä, hyvää musiikkia ja biletystä! Pienesti performatiivinen klubi-ilta koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäisessä päästään nauttimaan kollektiivin jäsenten esittämistä demoista. Toinen osa on varattu tapahtumaan osallistuneiden keskinäiselle kohtaamiselle
klubi-illan merkeissä.

Kollektiivi sai alkunsa UrbanApan mentorointiryhmänä ja ryhmän yhteisenä toiveena on residenssijaksoissa syntyneiden demojen jakamisen lisäksi luoda yhteisöllisyyttä juhlistava klubi-ilta tanssijoille, taiteilijoille ja kaikille taiteen ystäville.

Illan aikana nähdään Emilia Ahopellon, Taru Ahon, Kiira Kilpiön, Tanja Kuurolan ja Ira Wuolteen demot sekä nautitaan dj Zezen ja dj Mojon biiteistä.

Tapahtuma on avoin kaikille täysi-ikäisille ja tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan toimintaohjeita. Katso UrbanApan eettiset ohjeet täältä: https://urbanapa.fi/eettinen-ohjeistus/?lang=fi

Kutsumme tanssijoiden lisäksi mukaan kaikki tanssista ja taiteesta kiinnostuneet! Tue paikallisia taiteilijoita!

Kuudes linja
10.8.2022 klo 19-02

Pukukoodi: sunset palette.
Sisäänpääsymaksu: 7e + narikka 3,5e.
Ikäraja: K18

Aikataulu:
Ovet auki klo 19:00
Demot klo 20:00
Bileet klo 21:00 – 2:00

Ryhmän esittely: Klikki kollektiivi on kahdeksan eri taustaisen tanssitaiteilijan ryhmä, joka on muodostunut UrbanApa mentorointialustan kautta. Ryhmä pyrkii lisäämään tanssin kentän yhteisöllisyyttä ja tanssin saavutettavuutta sekä madaltamaan alan toimijoiden välisiä raja-aitoja. Kollektiivin ensimmäinen yhteinen ulostulo on Pienesti performatiivisen klubi-illan järjestäminen. 

Sulje