Valokuva Kaarisilta ry

Piirustusluokka

Elielinaukio 2, Sanomatalo, 1. krs, 00100 Helsinki
Galleria Art Kaarisilta

Piirustusluokka-näyttely koostuu Kaarisillan ensimmäisen vuoden kuvataideopiskelijoiden teoksista ja ne on tehty havainnosta piirtämisen kurssilla.

Piirustusluokka-näyttely koostuu Kaarisillan ensimmäisen vuoden kuvataideopiskelijoiden teoksista ja ne on tehty havainnosta piirtämisen kurssilla. Työskentelyn lähtökohtana ovat olleet erilaiset esineet ja luonnonmuodot. Jokainen on ollut myös vuorollaan mallina toisille piirtäjille. Kurssilla on tutustuttu monipuolisesti erilaisiin piirustusvälineisiin ja papereihin. 

Näyttelyssä on mukana töitä kymmeneltä taideopiskelijalta. Milla Hokkanen on taitava ja monipuolinen piirtäjä. Heta Hyvönen tekee mieluiten eläinhahmoja. Jari Juhola saa aiheensa usein historiasta ja hänellä on töissään persoonallinen piirustusjälki. Neea Kyllösen piirustusjälki on tarkkaa ja herkkää. Pyry Nikula on hidas ja tarkka tekijä, joka hyödyntää taitavasti valöörejä. Kai Pitkänen tekee mieluiten mustavalkoisia töitä aiheenaan ihmiset. Hannah Sklar käyttää mielellään värejä ja hänellä on taito poimia kuvattavista kohteista oleelliset piirteet esiin. Enni Tuominen on kiinnostunut kuvaamaan pin up -hahmoja. Alma Tähti kuvaa taitavasti lähellä olevia aiheita. Tomi Vainio suhtautuu piirtämiseen teoreettisesti. 

Kaarisillan Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perusopinnot kestävät kolme vuotta. Opintojen aikana kokeillaan erilaisia tapoja tehdä taidetta, sekä kehitetään käden ja silmän yhteistyötä ja taideajattelua. Ensimmäisen ja toisen opiskeluvuoden jälkeen opiskelijoiden on mahdollista syventyä maalaustaiteeseen, piirustukseen, kuvanveistoon, mediataiteeseen, tila-aikataiteeseen ja taidegrafiikkaan. 

Galleria Art Kaarisilta

12.-30.1.2022 ti-pe klo 10-17, la-su klo 12-16

Vapaa pääsy

Sulje