Pola Ivanka ja Linnea von Kattendam – Kulttuurikaappi-festarit

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Drag-taiteilijat Pola Ivanka ja Linnea von Kattendam täyttävät Kulttuurikaappi-festareilla Malmisalin laululla, naurulla ja niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin tähtiloistolla.

Drag-taiteilijat Pola Ivanka ja Linnea von Kattendam täyttävät Kulttuurikaappi-festareilla Malmisalin laululla, naurulla ja niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin tähtiloistolla.

Drag-solisti Pola Ivanka vetää hittiputkensa vahvalla tulkinnallaan iloisten ja ironisten juttujen seassa. Konsertissa putoavat leidit lavalle tuttujen sävelmien myötä ja tähti kajauttaa myös omat laulunsa lauteille – jos ei korkealta, niin kovaa ainakin! Luvassa tähtisadetta ja glamouria sekä sentimentaalisen suuria lauluja. Konserttia säestää pianisti.

Pola Ivanka on toistaiseksi ainoa livenä laulava suomalainen drag-artisti. Malmitalossa hän esiintyi jo vuonna 1998, jolloin juhlittiin viisivuotista drag-uraa. Tänä vuonna 2023 hän viettää 30 vuotistaiteilijajuhlaa.

Linnea von Kattendam on yksi Suomen palkituimmista drag-artisteista! Muun muassa Kaupungin Paras Kabaree -show’nsa myötä Linnea on tullut tunnetuksi oivaltavasta huumoristaan, tunteisiin vetoavista tulkinnoistaan ja ajattomasta tyylistään.

Linnean show koostuu vuosien aikana suosituiksi muodostuneista sekä aivan uunituoreista numeroista, tilanteessa elävästä stand upista ja tunnettujen tähtien näköisimitaatioista (Paula Koivuniemi, Tina Turner, Liza Minnelli, Katri Helena, Esa Pakarinen ym.). Show'n musiikkimaailma muodostuu menevistä klassikoista ja niiden moderneista versioista.

Linnea on tarjoillut yllättävän hauskaa drag show'ta ympäri Suomea jo vuodesta 2009 alkaen.

Tapahtuma on osa Kulttuurikaappi-festareiden ohjelmistoa. Kulttuurikaappi-festareilla sukelletaan tämän päivän viriiliin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kulttuuriin ja räväytetään kaappien ovet sepposen selälleen! Neljän festaripäivän aikana Malmitalossa on tarjolla mainio kattaus kaikkea leffoista drag-esityksiin!