Pop & Jazz Konservatorio: Lauluntekijöiden ilta – Alma Sipilä & Kankaala

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Pop & Jazz Konservatorio tarjoilee jälleen mielenkiintoisimmat nousevat lauluntekijät livenä, Malmitalon intiimissä Pienessä salissa.

Pop & Jazz Konservatorio tarjoilee jälleen mielenkiintoisimmat nousevat lauluntekijät livenä, Malmitalon intiimissä Pienessä salissa.

Alma Sipilä on laulaja-lauluntekijä, joka kirjoittaa lauluja, jotka vahvistavat häntä itseään, ja joskus käy niinkin hyvin, että ne vahvistavat myös toisia. Lauluissa pääosassa ovat tarinat ja tunteet, ja näitä on kuvailtu mm. "laulelmahenkiseksi pop-virtailuksi", "esimerkillisen eheiksi teoksiksi" sekä Alman viimeisintä albumia Siltiä (2020) "pienoiseksi helmeksi tässä kovassa ajassa".

Alma Sipilä, laulu, kitara & piano

--

Kankaala

Hanna Kankaala on alun perin oululainen laulaja ja lauluntekijä, joka tekee herkkää ja puhuttelevaa suomenkielistä pop-musiikkia. Musiikin ytimessä on tarttuvat melodiat ja tarinat, jotka tulevat hyvin läheltä artistin omaa elämää. Kappaleiden teemat löytyvät ihmissuhteista, ulkopuolisuuden tunteesta, yksinäisyydestä ja lapsuuden vaikeuksista - mutta myös elämän pienistä suurista asioista, ja mukaan laitetaan aina toivoa. Kankaala on julkaissut kolme singleä ja tekee tällä hetkellä musiikkia kokopitkää albumia varten. Musiikista löytyy niin orgaanista kuin modernia soundia, päällimmäisenä kuitenkin Hannan koskettava lauluääni ja tulkinta.

Hanna Kankaala, laulu
Ismo Tähtinen, kitara

www.kankaala.com