Valokuva Hotelli- ja ravintolamuseo (c) Aino Malminen

Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepaja

Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 3. kerros, 00180 Helsinki
Hotelli- ja ravintolamuseo

Syö oma taideteoksesi! Porkkanasta Picassoksi -työpaja järjestetään helmikuussa Hotelli- ja ravintolamuseossa.

Syö oma taideteoksesi! Porkkanasta Picassoksi -työpaja järjestetään helmikuussa Hotelli- ja ravintolamuseossa.

Sukelletaan yhdessä taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Porkkanasta Picassoksi -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera.

Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.

 

Hotelli- ja ravintolamuseo

13.2.2024

17.00–19.00

Osallistumismaksu 20/25€ Holvi Shopista, vain ennakkolipun ostaneille, max 10 henkilöä. 
Opastus on suomenkielinen

Lisätietoja: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, myös tilauksesta ryhmille