Valokuva Kulttuuritehdas Korjaamo / Ptrov

Ptrov + Ghosts on TV

Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo

Ptrov (“Voimala” -levyjulkkarit) + Ghosts on TV

Ptrov (“Voimala” -levyjulkkarit) + Ghosts on TV

Helsinkiläinen post-rock/metal -yhtye Ptrov julkaisee debyyttialbuminsa ”Voimala” elokuussa ja juhlistaa levyn julkaisua yhdessä Ghosts on TV:n kanssa Korjaamon Vintillä syyskuussa. ”Voimala”-levyltä aiemmin julkaistuja singlejä on kuultu jo esim. Radio Helsingin Korkeajännite- ja Uusi Ääni -ohjelmissa. 

Ptrovin hitaiden kaarien ja suurien kontrastien varaan rakentuva musiikki ei ole helposti pureskeltavaa pikaruokaa. ”Voimala”-levyn kappaleet soljuvat kauniin unenomaisesta transsista sujuvasti aina isojen kitaravallien murskaavaan jytkeeseen. 


Ghosts on TV on kaihoisan kolmen kitaran äänivallin, hauraan minimalismin ja hypnoottisen toiston kehdoista ammentava yhtye Helsingistä. Bändi julkaisi vuonna 2020 ”I Am Not Dead, I Am 55 Today” -debyyttialbuminsa. Teos herätti huomiota 30 minuutin avauskappaleella, joka sitoi ambientin ja junnaavan wall of soundin elementtejä pakahduttavaan kitaramusiikkiin. GoTV on keikkaillut aina squateista Tavastialle sekä ulkomaille, ja kuusikko julkaisee huhtikuussa runoilija Francis Northin kanssa äänitetyn livelevyn.

Kulttuuritehdas Korjaamo, Vintti

23.9.2022 ovet klo 19

Ghosts on TV klo 20
Ptrov klo 21

Liput 12,50/15€ Tiketistä 

Sulje