Valokuva HSS Sailing Center

Purjehduksen alkeiskurssi

Liuskasaari, 00140 Helsinki
Liuskasaaren vierasvenesatama (HSS)

Viikonlopun aikana keskitytään purjehduksen teoriaan sisätiloissa, purjehduksen perusteisiin maalla simulaattorin avulla, sekä merellä

Viikonlopun aikana keskitytään purjehduksen teoriaan sisätiloissa, purjehduksen perusteisiin maalla simulaattorin avulla, sekä merellä jos sääolosuhteet sallivat. Kurssilla opitaan purjehduksen perusteet ja veneen valmistelun purjehdusta varten.  

Intensiivinen viikonloppukurssi on hyvä tapa tutustua purjehdukseen – se antaa hyvät taidot jatkaa viikottaisissa valmennetuissa treeneissä. 

Kurssilla purjehditaan 3-4 hengen L16-jollaveneillä, joten se sopii hyvin myös niille, joilla on jo jotakin kokemusta isommista veneistä, mutta haluavat oppia veneen käsittelyä ja kipparointitaitoja.

HSS Sailing Center

2.-4.9.2022

Osallistumismaksu 300€ Holvi Shopista

Purjehduksen alkeiskurssi on avoin kaikille yli 15-vuotiaille ja kurssille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta purjehtimisesta.  

HSS Sailing Center pidättää oikeuden peruuttaa kurssin esim. mikäli vähimmäisosallistujamäärä (4 hlö) ei täyty – tällöin tarjotaan kuitenkin ensisijaisesti mahdollisuutta osallistua myöhemmälle saman kauden alkeiskurssille. 

Sulje