Rainbrella-tanssityöpaja

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Liikkeen säkenöintiä ja tanssimisen hauskuutta! Työpajassa tehdään yhteinen koreografia lauantain Pride-kulkueeseen. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Liikkeen säkenöintiä ja tanssimisen hauskuutta! Työpajassa tehdään yhteinen koreografia lauantain Pride-kulkueeseen. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Heilutetaan sateenkaaren värit uuteen järjestykseen. Annetaan musiikin liikuttaa ja taiotaan esiin ennennäkemättömiä liikkeitä! Työpajassa liikutaan rennossa ilmapiirissä nykytanssin ja improvisaation innostamana. Fokuksessa on jokaisen omannäköinen liike ja tanssimisesta nauttiminen. Aiempaa kokemusta tanssimisesta ei tarvita.

Työpajassa muodostetaan yhteinen koreografia lauantain Pride-kulkuetta varten. Helsinki Pride -viikko huipentuu kulkueeseen lauantaina 2.7.2022. Tanssityöpajalaiset voivat osallistua kulkueeseen yhdessä tai omissa porukoissaan tanssien yhdessä tehtyä kulkuekoreografiaa!

Voit tulla suoraan työpajaan Annantalon A•lavalle (Annankatu 30., takapiha) tai matkata yhdessä ryhmän kanssa Nuorten Pride Houselta, jossa kokoontuminen on klo 14.00 (Fredriksberg, Konepajankuja 3, B-talo). A•lava on suojaisa, katettu ulkolava Annantalon sisäpihalla ja sinne on esteetön kulku.

Työpajan ohjaaja Pauliina Aladin on savolaisesta kylästä kotoisin oleva, Berliinin ja New York Cityn vaikutteiden motivoima tanssitaiteilija, tanssinopettaja ja yhteisötaiteilija. Työpaja on osa Pauliinan Sateenkaaria ja sateenvarjoja -kokonaisuutta, johon kuuluu jatkossa Rainbrella-tanssitunteja Annantalolla sekä Pauliinan taiteellista ja asiantuntijatyötä.

Sateenkaaria ja sateenvarjoja löytyy myös Instagramista ja Facebookista.