Reflektor Presents: Pink Twins supported by Sun Effects – Valotaidetapahtuma Vuotalon edustalla

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Kokonaisuuteen kuuluu kaksi säkenöivää valotaideteosta: Pink Twinsin lumoava videoteos Refraction ja Sun Effectsin värikäs stop motion -teos Disco Seance.

Kokonaisuuteen kuuluu kaksi säkenöivää valotaideteosta: Pink Twinsin lumoava videoteos Refraction ja Sun Effectsin värikäs stop motion -teos Disco Seance.

Reflektor -valotaidetapahtuma levittäytyy tänä vuonna ensimmäistä kertaa ympäri pääkaupunkiseutua syys-lokakuussa. Valotaidetapahtumien sarja alkaa Reflektor Presents: Pink Twins supported by Sun Effects -valotaidetapahtumalla, joka järjestetään Vuotalon edustalla Vuosaaressa, 24.-26.9.

“Reflektorin konseptin keskiössä on muuttaa kaupunkitilaa ja halusimme tehdä jotain erityistä Itä-Helsingissä. Pink Twins on maailmanluokan artisti ja olemme todella ylpeitä tästä projektista”, Reflektorin taiteellinen johtaja Matti Jykylä Sun Effectsiltä sanoo.

Kööpenhaminasta lähtöisin oleva valotaidefestivaali Reflektor järjestetään ensimmäistä kertaa tapahtumien sarjana kolmena eri viikonloppuna ja neljän kaupungin alueella. Jokainen tapahtuma on uniikki kokonaisuutensa, jossa on esillä suomalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden teoksia. Reflektor Presents: Pink Twins supported by Sun Effects -tapahtuman lisäksi Reflektor esittelee valotaidetta Vantaalla 30.9.–3.10., Espoossa 7.–10.10. ja Kaunisissa 7.–10.10. Tapahtumat ovat esteettömiä ja niihin on vapaa pääsy.

Koronaturvallisuus on otettu huomioon kaikissa tapahtumissa.

Kävijöille suositellaan turvavälejä ja kasvomaskien käyttöä.

Tapahtuman järjestää Sun Effects yhdessä Vuotalon kanssa.

Sulje