Reuben Kaye – TAPAHTUMA SIIRTYY -> pe 29.4.2022

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Alun perin huhti-toukokuulle 2020 suunnitellut Reuben Kayen esitykset siirtyvät poikkeustilasta johtuvien matkustusrajoitusten takia vielä kerran.
Uusi esitysajankohta on:

To 30.4.2020 Reuben Kayen esitys (alun perin korvaavan esityksen piti olla to 19.11.2020 -> pe 30.4.2021) siirtyy pidettäväksi perjantaina 29.4.2022 klo 19.

Jo hankitut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan esitykseen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa maanantaihin 31.5.2021 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

*******

Australialaissyntyinen kabaree-tähti Reuben Kaye on luonnonvoima, joka verhoaa yhteiskuntakritiikin glitteriin.
Häpeämätön huumori on hänen tapansa vastustaa kasvavaa uuskonservatismia ja vähemmistöjen syrjintää.
Kayen kaikki aistit räjäyttävä show yhdistää vaivattomasti korkeakulttuuria ja vessahuumoria.

Kabareen laulut ovat tutumpaakin tutumpia, mutta Kayen käsittelyssä ja upeasti tulkitsemina aivan omanlaisiaan. Charles Aznavourin klassikko Les Marins muuntuu lähes kahdeksanminuuttiseksi Sailor Boys -saagaksi. Myös Kate Bushin, David Bowien ja monien muiden kuuluuksien musiikkia kuullaan läpi illan.

Esityskieli: Englanti
Kesto n. 2 h, sisältää väliajan.
Permanto paikat ovat K18. Parveke on sallittu kaiken ikäisille.

Liput:
Peruslippu 47/37 €, Premium 67 € (sis. parhaat paikat ja vaatesäilytyksen), eläkeläinen/työtön 37 €, lapsi/opiskelija 15 €

*********

Koronavirustilanteen vuoksi siirtyneen Savoyn Vappu: Reuben Kaye (to 30.4./to 19.11.2020) liput käyvät sellaisenaan perjantaina 30.4.2021 klo 19 alkavaan esitykseen. Lippuja ei tarvitse vaihtaa.

Sulje