Valokuva Lukukeskus

Revi se -runotyöpaja

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmin kirjasto

Runokollaaseja Palefacen ja Happosen Kaisan kaa!

Torstaina 7.4. klo 18.00–20.00, Malmin kirjasto

Revi se -runopaja yseille ja lukiolaisille!

Kaisa Happosen ja Karri Miettisen eli räpartisti Palefacen työpajassa käsitellään runoa ja sen mahdollisuuksia oman mielipiteen ilmaisussa sekä testataan sanojen ja sanavalintojen voimaa. Pajassa leikataan ja tussataan runoja esiin mm. sanomalehdistä.

Happosen ja Miettisen kirja Revi se tutkii kriittisesti mediatekstejä sekä innostaa tuottamaan omia runotulkintoja todellisuudesta. Visuaalisten runokuvien tekeminen pajassa tähän tapaan on ajatusleikki: Jos pystyy kuvittelemaan vaihtoehdon vallitsevalle todellisuudelle, voi kenties myös muuttaa sitä. Materiaalia runoihin voi löytää myös kaupunkikuvasta, kylteistä ja liikennemerkeistä. Sanoja on kaikkialla! 

Varaa paikka tekstiviestillä (tai soita): 0931085070/ Malmin kirjasto

Lisätiedot: [email protected]

Toiminta on osa Operaatio Pulssi! Pohjoisen maksutonta toimintaa 12-18-vuotiaille. Osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, tarkistathan huolellisesti, miten ilmoittautuminen tehdään! Kaikki maksuttomat toiminnot ympäri Helsinkiä löydät harrastushausta hakusanalla ”pulssi” ja nettisivuiltamme nuorten.helsinki/operaatiopulssi ja Instagramista operaatiopulssi 

Sulje