Valokuva Uupi Tirronen / Bazar

Runokuun Tietokirjaraati

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa
lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Metsä. Runokuun Tietokirjaraati pidetään maanantaina 23.8.2021 klo 17.00–18.00. Tilaisuus striimataan Tiivistämöllä Suvilahdessa, Sörnäisten rantatie 22. Yleisöä voi tulla paikan päälle, jos se on sen hetkisten rajoitusten mukaan mahdollista.

Mittelössä ovat mukana tietokirjailijat Sari Kanala, Kerttu Kotakorpi ja Marko Leppänen. Sari Kanala puolustaa lasten tietokirjaansa Piilosilla metsässä
(Avain 2021, kuvitus Hannu Ahonen), Kerttu Kotakorpi teostaan Suomen luonto 2100 –Tutkimusretki tulevaisuuteen (Bazar 2021) ja Marko Leppänen teostaan Suomalainen metsäkylpy (Gummerus 2019, kirjoitettu yhdessä Adela Pajusen kanssa).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät
vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, toimittaja ja Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtaja Ronja Salmi sekä graafinen suunnittelija ja kuvittaja Kasper Strömman. Juontajana tapahtumassa on viestintäasiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo.

23.8.2021
klo 17.00-18.00
Verkossa ja mahdollisesti paikan päällä
Tiivistämöllä Suvilahdessa, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki
Vapaa pääsy

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry ja Nuoren Voiman
Liitto. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus. 

Sulje