Salukit - Jouni Onnelan maalauksia – Haagan Taideseura

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Pääasiallisesti työskentelen kuvanveistäjänä. Veistosten luonnostelusta syntyy runsaasti aihioita, joista työstän valikoidusti maalauksia ja joskus myös grafiikkaa. Nämä ovat ikään kuin tutkielmia - ilmeiden, viestinnän ja kommunikaation etsintää - veistosten muotoiluun.

Tällä kertaa esillä olevissa akryylimaalauksissa olen paneutumassa salukiin, tuohon maailman vanhimpiin rotuihin kuuluvaan vinttikoiraan.
Kokemusta itselläkin jo on, kun perheeni jäsenenä oli aikoinaan tuo hiljainen, älykäs, hieman varautunut sprintteri. Tarkoituksenani on myöhemmin luoda pronssiveistossarja tältä pohjalta.

Teoksiani olen esitellyt noin parissakymmenessä yksityisnäyttelyssä ja lukuisissa ryhmänäyttelyissä eri puolilla Suomea ja myös muutamassa ulkomaisessa galleriassa. Teoksiani on myös kokoelmissa kotimaan lisäksi mm. Venäjällä, Itävallassa, Saksassa, Ranskassa ja USA:ssa.

http://jounionnela.blogspot.fi

Haagan Taideseura ry Helsingissä yli 50 vuotta toiminut ammatti- ja harrastajataiteilijoista koostuva kuvataideseura. Lisätiedot www.haagantaideseura.com

Sulje