Savoyn vappu: Lenni-Kalle Taipale Trio – Solisteina Laura Voutilainen & Osmo Ikonen

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Vapun tyylikkäin konserttielämys vappupäivänä Savoy-teatterissa.

Vapun tyylikkäin konserttielämys vappupäivänä Savoy-teatterissa.

Lenni-Kalle Taipale on yksi Suomen arvostetuimmista säveltäjä-muusikoista. Palkittuja jazz-kokoonpanoja luotsannut Lenni-Kalle on nähty myös lukuisien tv-ohjelmien huippubändeissä, mukaan lukien The Voice of Finland, Tanssii tähtien kanssa, Elämäni biisi ja SuomiLOVE.

Savoyn vappukonserttiin Taipale on kasannut nimeään kantavan trion, jossa rumpuja soittaa Joonas Kaikko ja bassoa Osmo Ikonen. Joonas Kaikko lukeutuu maamme monipuolisimpien ja teknisesti taitavimpien rumpali-lyömäsoittajien joukkoon, kun taas Osmo Ikonen on koko kansan suosikkiohjelmista tuttu huikea laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti.

Ikonen toimii myös konsertin toisena laulusolistina yhdessä häikäisevän Laura Voutilaisen kanssa. Suomalaisen musiikkimaailman kärkikaartiin kuuluva Voutilainen on vaativatkin estradit suvereenisti haltuun ottava, äärettömän moniulotteinen tulkitsija ja viihdetaiteilija.

Konsertin ohjelmistossa on poppia ja jazzia yhdessä ja erikseen, joten rento mutta tyylikäs vappuinen tunnelma on taattu. Lenni-Kallen itsensä sanoin: ”Savoyn vappukonsertin keskeisiä elementtejä ovat yllätyksellisyys, vuoropuhelu, virtuositeetti ja huumori yhdistettynä rentoon vappumeininkiin. Unohtamatta musiikin juhlaa sekä jazzin ja popin saumatonta kohtaamista.”

Kokoonpano:
Lenni-Kalle Taipale, piano
Joonas Kaikko, rummut
Osmo Ikonen, laulu, basso
Laura Voutilainen, laulu

Kesto n. 2 h, sis. väliajan

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua

***
Brunch & Show

Yhdistä Ravintola Gilletin herkullinen vappulounas vapun tyylikkäimpään konserttielämykseen!
Ravintola Gillet sijaitsee Savoy-teatterin läheisyydessä, osoitteessa Kasarmikatu 23.

Ravintola Gilletin vappulounas, kattaus klo 12.00–14.30:

Alkuruoka – Förrätt – Starter:
PAAHDETTUA, SOKERISUOLATTUA SIIKAA, MÄTIDRESSING JA MARINOITUA TUORETTA PARSAA (L, G)
Rostad och sockersaltad sik med romdressing och marinerad färsk sparris
Roasted and sugarsalted whitefish with roe dressing and marinated fresh asparagus
tai – eller – or
MAA-ARTISOKKAKEITTOA JA SAMPPANJAVAAHTOA (L, G)
Jordärtskockssoppa med champagneskum
Jerusalem artichoke soup with champagne foam

Pääruoka – Huvudrätt – Main Course:
PARILOITUA TAIMENTA, SINISIMPUKKAKASTIKETTA JA LÄMMINTÄ FENKOLI-TOMAATTISALAATTIA (L, G)
Grillad röding med musselsås och varm fänkål-tomatsallad
Grilled trout with mussel sauce and warm fennel-tomato salad
tai – eller – or
HIILIGRILLATTUA ROTUNAUDAN ULKOFILEETÄ, SAVUHOLLANDAISE, KEVÄTSIPULI-PERUNATERRIINI (L, G)
Kolgrillad finsk yttre filé av nöt med rökig hollandaise och vårlöks-potatisterrin
Char-grilled Finnish beef sirloin with smoky hollandaise and scallion-potato terrine
tai – eller – or
SAHRAMIRISOTTOA, PAISTETTUA PORTOBELLOSIENTÄ JA PESTOA (L, G)
Saffranrisotto med stekt portobello och pesto
Saffron risotto with roasted portobello and pesto

Jälkiruoka – Efterrätt – Dessert:
MANTELIKAKKUA, MANSIKKASALAATTIA JA SITRUUNAMOUSSEA (G)
Mandelkaka med jordgubbssallad och citronmousse
Almond cake with strawberry salad and lemon mousse