Sharon Corr – KONSERTTI ON PERUTTU!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

To 28.9.2023 Sharon Corr -konsertti Savoy-teatterissa peruuntuu tuotantoteknisistä syistä johtuen.

Jo maksetut liput tulee palauttaa torstaihin 28.9.2023 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelu- tai toimitusmaksuja.
Jo maksetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen raisa.[email protected]. Lahjakortti tilaukset käsitellään elokuun lopussa.

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5, 33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

*****

Legendaarinen laulaja-lauluntekijä Sharon Corr konsertoimaan Helsinkiin syyskuussa! Maassamme erittäin harvinainen konserttivieras nähdään Savoy-teatterissa torstaina 28. syyskuuta.

Irlantilaisen The Corrs -yhtyeen albumeita on myyty kaikkiaan yli 45 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Tämä kelttiläisiä sävelmiä rockiin ja poppiin yhdistävä yhtye lumosi kuulijansa erityisesti sen solistin Sharon Corrin karismaattisella äänellä.

Vuonna 1990 perustettu The Corrs kiertää yhä esiintymässä väsymättömästi ympäri maailman. Samaan aikaan Sharon Corr on keskittynyt myös soolouraansa julkaistuaan debyyttialbuminsa, Dream of You, vuonna 2010. Kaikkiaan Sharon Corrilla on takanaan jo kolme menestyksekästä soololevyä, joista viimeisin, The Fool & The Scorpion on vuodelta 2021.

– Sytyn aina lavalla kuin uudeksi ihmiseksi. Rakastan esiintymistä, ja konsertit ovat minulle paikka, jossa voin ilmaista itseäni ja olla juuri sellainen kuin olen, Sharon Corr kertoo.

Kuningatar Elisabeth II palkitsi Sharon Corrin ja hänen sisaruksensa vuonna 2005 Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsenyydellä (MBE) ansioistaan musiikin ja hyväntekeväisyyden saralla.

Corr esittää konserteissaan omien laulujensa lisäksi myös The Corrs -yhtyeen hittejä.

Sharon Corr: https://sharoncorr.com/

Kesto n. 90 min, ei väliaikaa

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua