Valokuva Sideways (c) Petri Anttila

Sideways 2022

Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki
Helsingin jäähalli

Sideways on Helsingin festivaalikesän avaava, kolmepäiväinen festivaali, joka pidetään Nordiksella.

Sideways on Helsingin festivaalikesän avaava, kolmepäiväinen festivaali, joka pidetään Nordiksella. 

Festivaalin ohjelmisto koostuu monipuolisesta musiikkikattauksesta, hauskoista alueaktiviteeteista sekä laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta.  

Kolmen päivän aikana Sidewaysissa esiintyy lähes 80 artistia ja yhtyettä, mm. Róisín Murphy, Caribou, The Avalanches, Vesala, Dinosaur Jr., Mogwai ja Big Thief, joiden lisäksi koettavaa tarjoaa laaja alueohjelmakokonaisuus.  

Myös ruoka- ja juomakattaukseen on satsattu. Olutvalikoima koostuu erityisesti Brooklyn Breweryn tuotteista, viini- ja samppanjabaarien tarjonta on valittu yhteistyössä Viinitien kanssa, drinkkibaareista löytyy paljon vaihtoehtoja (alkoholittomia mocktaileja unohtamatta), ja katuruokaan keskittyvät ruokamyyjät on valittu tarkkaan harkiten. Jokaisesta ruokamyyntipisteestä löytyy aina myös vegaaneille soveltuvaa syötävää.

Vuodesta 2018 lähtien tapahtumapaikkana on toiminut urbaanin rosoinen Nordis eli Töölössä sijaitsevan Nordenskiöldinkadun jäähallin viihtyisäksi festivaalialueeksi rakennettu ulkoympäristö sekä hallin tarjoamat sokkeloiset sisätilat. Sidewaysin päälavat sijoittuvat Nordiksen ulkoalueille, mutta myös sisällä jäähallissa on lavoja sekä paljon erilaista alueohjelmaa. Kun soitto loppuu puolen yön aikaan ulkolavoilla, ohjelma jatkuu aamuyöhön asti jäähallin sisätiloissa. 

Sideways on keskikokoinen ja miellyttävä festivaali, jossa palvelut pelaavat, koko tapahtuma-alueella voi liikkua ilman anniskelukarsinoita sekä aina löytyy tiloja istahtaa ja hengähtää. 

Nordis
16.-18.6.2022 to klo 16-00.30, la klo 16-02, su klo 14-02

Liput 100-165€ Tiketistä ja Lippupisteestä

Sulje