SIIRRETTY | Adele Sauros Quartet – Jazz'n'Jam

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 5.5.2022.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 5.5.2022.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 12.2.2022 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

--

Mitä syntyy, kun yhdistetään pohjoismaisen ja amerikkalaisen jazzin tyylejä? Tule kuulemaan, sillä Adele Sauros Quartet tekee sen rohkeasti ja vahvasti!

Adele Sauroksen persoonalliselle tyylille ovat ominaista vahvat tunnelmat ja monivivahteinen ilmaisu. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisen kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä.

Adele Sauros Quartet on perustettu vuonna 2012. Se on julkaissut levyt Adele Sauros: I Paint You (2021), Adele Sauros: My Spontaneous Mind (2016) ja AdeleSauros Quartet: It's Who I Am (2014).

Yhtye on esiintynyt Suomen merkittävimmillä jazz-festivaaleilla ja se valittiin Suomen edustajaksi vuoden 2022 Nordic Jazz Comets showcaseen, jonka tiimoilta esiintymisiä tulee olemaan Pohjoismaissa.

Viimeisimmällä levyllä soittavat kokoonpanon vakituiset jäsenet Adele Sauros (tenorisaksofoni), Toomas Keski-Säntti (piano), Vesa Ojaniemi (kontrabasso) ja Tuomas Timonen (rummut), jotka nähdään myös Malmisalin lavalla, sekä vierailijat Max Zenger (alttosaksofoni), Tomi Nikku (trumpetti) ja Kasperi Sarikoski (pasuuna).

Sulje