SIIRRETTY | Amuri, Joni Ekman & Siivet – A la Malmi

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 11.11.2021 klo 19.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 11.11.2021 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Huom! Tapahtuma siirtyy jo toista kertaa.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 18.4.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.

Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

-------------------------------

A la Malmi goes Tampere kahden mahtavan bändin siivittämänä!

Amuri
Tamperelainen Amuri sai alkunsa, kun Kalevi Suopursu ja Mikko Siltanen päättivät tehdä kaihoisaa popmusiikkia yhdessä. Avukseen he saivat kosketinsoittaja Anna Pesosen sekä rumpali Sebastian Krühnin. Helmi Levyt julkaisi yhtyeen huikean debyyttialbumin syyskuussa 2020, joten juhlavissa ja jopa historiallisissa levynjulkaisun tunnelmissa ollaan liikkeellä!

Joni Ekman & Siivet
Mitä yhteistä on Jay Reatardilla, Marc Bolanilla ja Phil Lynottilla? Vastaus on lähes käsittämättömän lahjakas biisinikkari, tamperelainen Joni Ekman, joka on kanavoinut kaikilta mainituilta artisteilta vaikutteita omaan musiikkiinsa. Ekmanin kappaleet ovat äärimmäisen tarttuvaa, näennäisen yksinkertaista kitararockia, mutta täynnä nokkelia jippoja. Neljäs sooloalbumi ”Sinulle…” julkaistiin tammikuussa 2020. Albumi edustaa tähän mennessä Ekmanin kevyintä ja silotelluinta tuotantoa, kuitenkaan rehevää kitaratunnelmointia unohtamatta. Entistä seesteisempien biisien sanoitukset kertovat siitä itsestään – rakkaudesta ja sen vaikeudesta, suhteista ja niistä lähtemisistä –elämänmakuisemmalla otteella kuin aikaisemmin. Albumi sai mahtavan vastaanoton keräten mm. Helsingin Sanomien arvostelussa täydet viisi tähteä. Nyt tämä “tulevaisuuden nimi jo tänään” saapuu Malmitalolle yhdessä soolotuotantoaan komppaavan Siivet-kokoonpanon kanssa.

Kesto: n. 2h, sis. väliajan

A la Malmi on Malmitalon uusi klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa. Tule Malmille pitämään homma aitona! A-oikeuksin varustettu Ravintola Malmitalo palvelee ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.

Sulje