SIIRRETTY | Boy and the World (K18) – Loistavia animaatioita!

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 20.5.2021.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 20.5.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 15.5.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

-------------------------------

Alê Abreun Boy and the World on juhlaa silmille ja korville; lapsenomaiset värikkäät piirrokset ja brasilialainen musiikki vyöryvät suoraan valkokankaalta iholle ja sydämeen.

Tarinassa pieni poika, Cuca, lähtee etsimään maalta kaupunkiin muuttanutta isäänsä ja kohtaa samalla koko maailman. Tätä elokuvaa on vaikea kuvailla sanoilla, sillä pojan ilo, suru ja ihmetys elävät Abreun piirroksissa niin voimakkaasti. Elokuva oli vuonna 2015 Oscar-ehdokkaana parhaan pitkän animaation kategoriassa.

Ohjaaja: Alê Abreu
Tuotanto: Papel Production, 2014 Brasilia
Kesto: 80 min
Kieli: ei dialogia
K18

---
Loistavia animaatioita! -sarja esittelee animaatioelokuvia, jotka on suunnattu aikuisille. Valitut elokuvat ovat keskenään erilaisia, mutta niitä yhdistää vahva visuaalinen kerronta ja poikkeukselliset tarinat.

Animaatiotaide syntyy puhtaasti tekijänsä mielikuvituksesta, eikä sitä rajoita todellisuuden näkymät. Siksi animaatioelokuvassa voidaan kuvata yhtä helposti sisäisiä tunteita, historiallisia tapahtumia, yhteiskunnan epäkohtia kuin hassuja hetkiä ja taianomaisia näkymiäkin.

*Näytöksien yhteydessä anniskelumahdollisuus

Sulje